Thursday, February 21, 2013

Mood Makeover Datang Lagi

Ahhh sudahhhhh.. mood MAKEOVER datang lagi.. Dan selalunya yang paling asas untuk makeover di blog apa lagi kalau bukan part HEADER kan... Dalam kepala otak mak ni ada macam macam design header dok ada tapi nak melaksanakannya tu tak berapa nak pandai.. Almaklumlah dengan usia yang makin berginjak ke senja dan semakin menghampiri zon magrib dan tak lama lagi akan masuk ke Isyak, maka kerabunan dalam bidang IT pun makin lama makin dok kabur hehe..Tapi dek kerana semangat dok berkobar kobar maka mak sempat le buat satu dua design sendiri.. Dan hasilnya....

Design # 1

Design # 2

Hmmmm tapi rasanya masih ada yang kurenggggg.. Kena buat buat dan buat lagi sampai mendapat hasil yang mak mahukan... Ohh tangan alangkah bestnya kalau kau pandai guna photoshop uwaaaaaaaaaaaaa.....


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK