Saturday, March 2, 2013

FFM 25 Here I Come

Assalam duhai teman.. Maaf hari ni mak takde update blog kebizian melanda..

Pada tika dan saat ini Mak Dara sedang bersiap siap untuk ke Majlis Festival Filem yang ke 25 yang berlangsung di PICC sebentar saja lagi..

Pening jugak nak memilih bJu sebab tema malam ni "GLAMOUR" .. Jenuh juga mak selongkar lemari mak nu last last mak decide untuk pakai dress yang mak beli dua tahun lalu untuk sebuah majlis perfileman yang mak hadiri tak lama dulu...

Gold dan floral habih hahaha.. Ok lah kan..

Baiklah mak dara minta diri dulu nak bersiap siap dulu.. Jumpa nanti ya.. Tatatititutu... FFM25 here I come hehe


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK