Monday, March 4, 2013

Ibu Mak Dara Dimasukkan Ke HOSPITAL KUALA LUMPUR

Pada tika dan saat ini Mak Dara berda di Hospital Kuala Lumpur HKL. Ibu Mak Dara dimasukkan ke hospital ini sejak tengah hari tadi.

Pada pagi tadi Ibu Mak Dara mengadu demam. Lama kelamaan demam itu menjadi bertambah teruk dan akhirnya membuatkan ibu Mak Dara sukar untuk bernafas. Keadaan menjadi bertambah teruk dari masa ke semasa membuatkan somi Mak menghubungi pihak ambulance. Dan tidak lama kemudian Ambulance datang membawa Ibu Mak Dara ke HKL.


Ibu Mak Dara sedang dirawat

Semoga mak cepat sembuhhhhh....

Di sini Ibu Mak Dara sedang dirawat. Dikatakan kesan luka di kaki Ibu Mak Dara telah menyebabkan kuman masuk dan merebak di seluruh tubuh. Dan paru paru ibu Mak Dara pula disyaki dimasuki air . Masyaallah.. sukar untuk mak dara dan keluarga menghadapi semua ini namun kami yakin akan kuasaNya..Dari Allah kita datang kepada Allah kita kembali. Begitu juga segala musibah2 yang datg kepada kita. Insha Allah, Mudah mudahan tiada kemudaratan itu jika tidak Allah tetapkannya berlaku dan sebaliknya. La Ilaha Ila Allah. Tolong doakan agar Ibu Mak Dara cepat sembuh ya..

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK