Saturday, March 9, 2013

Mak Dara DI TV ?

As salam duhai teman... Syukur alhamdullilah sekarang barulah Mak Dara ada kelapangan untuk berblogging semula.. Semasa Ibu Mak Dara di masukkan ke Hospital Kuala Lumpur selama 4 hari.. Selama itu juga jari jari mak dara malas untuk online.. Hati rasa tawar untuk berbuat apa sahaja.. Dan alhamdullilah bila Ibu mak dara dibenarkan pulang barulah semua yang tawar menjadi manis semula.. Baru lah ada entry terbaru dari Mak Dara.. Barulah ada mood nak membalas komen komen yang telah ditinggalkan.. Tup tup baru perasan ada saudara Mak Dara kata yang wajah Mak Dara masuk TV.. Masuk TV? UIk den kan penulis skrip je bila masa den berlakon dan masuk TV hahaha nampak tak PERASAN melanda Mak Dara haha... Dan akhirnya barulah saudara mak dara kata yang wajah Mak Dara terselit semasa majlis FESTIVAL FILEM MALAYSIA ke 25 yang mak hadiri tu di rancangan Pasca FFM 25 @ ASTRO MUSTIKA hehehe

Ohh baru mak dara teringat Mak Dara ada record rancangan tu di Astro Beyond decoder mak.. Apa lagi terus gi nengok dan memang betul.. Ada muka mak terselit di situ.. Auwwwww kombang makkkk.. Jap mak kasi upload hehehe..






Waduhhhhh time tu Mak Dara tengah borak sakan dengan teman teman Mak Dara di majlis tu tak sangka pulak time tu live on air.. Kalau tau mak akan duduk control ayu.. Takde le nak gelak gelak camtu hahaha...

Oh ya baru mak sedar yang Mak juga belum pun update tentang Majlis FFM ke 25 yang Mak Dara hadiri tak lama dulu.. ALmaklumlah keesokan dari majlis tu Ibu Mak Dara dimasukkan ke hospital terus mak takde update pasal FFM sampai sekarang.. Insyaallah nanti mak akan update ye.. Fuhhh ramaiiii rakan artis yang mak jumpa dan snap gambor bersama tak sabar nak kongsikan bersama anda. Tungguuuuuuuuuuuu.....

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

Pssstttt Miaaaaa.... Always support you sis :)

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK