Tuesday, March 19, 2013

Video Yang Akan Membuat Anda Bertambah SAYANGGGGGGGGG

As salam duhai teman.. Ada yang dah tahu dan mungkin juga ada yang belum tahu akan somi mak dara yang berada di perantauan kini selama sebulan kan... Ni baru 5 hari somi mak pergi dah rinduuuuuu tahap dewa dah ni.. Kena tunggu lagi 26 hari sebelum somi mak dapat pulang ke pangkuan Mak Dara dan keluarga..

Dan bagi meredakan kerinduan ni mak search la di youtube dan di fb lagu lagu jiwang untuk mak share dan postkan di wall facebook somi mak tu.. Cari punya cari punya cari tetiba mak terjumpa video ini..... Iaitu seorang lelaki menyanyikan lagu Sayang oleh Shae.. Sebuah Video yang akan membuat anda bertambah SAYANGGGGGGGGG ... Tonton video ni jangan tak tonton hokayyyyy...


Mak Dah postkan video ni di wall somi mak sebentar tadi tapi dia masih belum komen lagi maybe belum ada line tenet di Koh Sa Mui Thailand tu.. Haaaa amacam? Anda rasa akan terubat rindu somi mak kepada Mak..Ke somi mak akan terus jadi meroyan macam mak selepas menonton video ni???? hahahaha adesssss :p


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK