Friday, March 22, 2013

12 Jam GIVEAWAY Dilancarkan 130++ Penyertaan Diterima. Wow Alhamdullilah

Syukur syukur alhamdullilah.. Mak Dara panjatkan kesyukuran kepada Ilahi kerana memang diluar jangkaan Mak Dara apabila melancarkan GA MAK DARA iaitu MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER pada pukul 10 pagi tadi dan pada malam ini pukul 10 malam, iaitu 12 jam setelah GA ini dilancarkan Mak Dara telah menerima lebih daripada 130 penyertaan!


Sambutan ini memang tidak terjangkau oleh Mak Dara sama sekali. Mak Dara rasa sungguh bersyukur dan berbanyak terima kasih kepada 30 penaja yang sudi menaja hampir 58 buah hadiah giveaway Mak Dara ini.. 

SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,LynnSiPipiMerah,KesumaAngsana,KyleKeha,Mohd Ridzwan


You guys are awesome! Memang tak dapat membalas jasa kalian semua.. Apa yang mampu untuk mak dara lakukan hanyalah Mak Dara telah letakkan salah satu syarat untuk menyertai GA ini adalah untuk memasukkan link blog anda di entry mereka.. Maknanya kini link blog anda telah berada di 130++ blog and still counting.. Mak Dara takkan dapat lakukan GA ini tanpa anda semua.. You guys are the best..

Ok asyik pot pet pot pet maybe ada yang masih belum tahu tentang GA yang mak dara anjurkan iaitu MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER..

Satu Giveaway, 30 Penaja, 
58 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara

Nak join atau nak tahu lebih lanjut mengenai GA ini boleh klik di SINI ya.. Jom meriahkan MNTLB 2013!!


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK