Thursday, March 28, 2013

Malaysia's Next Top Lucky Blogger - Hadiah Semakin Meningkat!

As salam duhai teman.. Syukur alhamdullilah setelah berlangsungnya giveaway Malaysia's Next Top Lucky Blogger Mak dara telah menerima sambutan yang sungguh hebat dari para penaja dan juga dari peserta.. Seramai 30 penaja yang sungguh bermurah hati untuk menaja giveaway dari Mak Dara ini dan seramai 276 penyertaan telah Mak Dara terima sehingga pagi ini dan diharapkan agar GA ini dapat melepasi penyertaan angka ke 300 sebelum tarikh tutup pada 31hb Mac 2013 nanti In Sya Allah..


Mak Dara agak sibuk minggu lepas kerana majlis pertunangan adik Mak Dara Adza Edie yang berlangsung di Johor dan hari ini barulah Mak berkesempatan untuk check email dan sebagainya.. Dan mak sungguh teruja apabila menerima satu email dari salah seorang penaja GA ini iaitu blogger Ridzwan.

email dari Ridzwan

Oh Mak Gayah.. Ini bermakna terdapat penambahan bilangan hadiah daripada 58 kepada 60 buah hadiahhhhhhhh!!!! Terima kasih dik Ridzwan. Fuhhhhhhh 60 buah hadiah.. Mak rasa ini adalah GA mak dara terbesar pernah Mak Dara anjurkan . Mak Dara takkan dapat melakukan semua ini tanpa para penaja penaja yang ikhlas dan baik hati itu. Jutaan terima kasih mak ucapkan kepada..


Anda adalah para penaja dan insan yang sangat AWESOME!! Hanya tuhan saja yang dapat membalas keikhlasan anda itu.. Sayang korang ketat ketat...

Ok pada yang tak tahu dan belum join GA  Malaysia's Next Top Lucky Blogger  jangan lepaskan peluang untuk merebut 60 hadiah istemewa dari 30 penaja yang Hebat.. Klik di SINI untuk menyertainya.. Good luck

Satu Giveaway, 30 Penaja, 
60 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak DaraTHE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK