Saturday, March 30, 2013

Timeline Facebook Berubah Wajah Lagi

Adessss asyik bertukor tukor je lah timeline Facebook ni.. Ada yang perasan akan perubahan ini ada yang tak perasan langsung.. Mak pulak baru perasan jap tadi hehe. Hmmm masih ingat lagi kekecohan masa Facebook kenalkan timeline terbaru.. Ramai yang tak suka.. Sampai ada tutorial untuk dapatkan balik timeline facebook yang lama.. Kalau tak percaya cuba search keyword ni "cara tukar facebook baru ke lama" di google, berderettttt keluar tutorial tu. Belum habis Qatam timeline yang baru tu sekarang bertukar lagi hahaha adess..


sekarang semua mengenai "about" dan "life event akan berada di sebelah kiri. Dan semua yang lain akan berada di sebelah kanan.


Page "About" yang terbaru ni akan memudahkan kepada teman anda untuk melihat apa yang anda suka dan minati (katanye..)


Sekarang segala yang anda minati lebih teratur kepada beberapa bahagian. Cuma edit bahagian privasi anda.

Hmmm overall bagi Mak Dara satu perubahan yang baik.. Not bad jugak pembaharuan ni.. Sekarang mata kita tak jadi speedo sangat nengok kanan nengok kiri untuk lihat wall post yang bercampur aduk.. Lagipun kalau keadaan di timeline lama tu berpanjangan mau juling itik semua pengguna facebook ni hahaha.. Tapi itu pendapat Mak Dara la.. Pendapat anda macam mana pulak.. Kompom nanti akan keluar banyakkkk tutorial baru untuk dapatkan timeline lama semula hehe.. Apa apapun tepuk dada tanya selera...


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK