Saturday, April 13, 2013

Waduhhh BOBOBABYBUBU Follow Ahkak!

Waduh waduh pagi ni buatkan Ahkak(Ahkak le pulak bukan mak dara ke wahaha takpe lah biorlah mak melayan diri rasa muda jap ek today only lol) merasa sunggoh tak percaya dengan apa yang ahkak lihat dengan mato palo ahkak.. Lihat apo? Haaa melihatkan si BOBOBABYBUBU aka si BOBO yg buat parody lagu Shae Sayang apa ada dengan mu follow instagram Ahkak uolssss... Auwwwwww sungguh terharu ahkak dibuatnya.. Ahkak memang dah lama minat ngan ngko dik.. Sejak dari nengok youtube tu lagi.. Ahkak dah coba buat gaya macam dalam video tu tapi takmo jadik jadik juga lentik jari ahkak ni macam jari kau tu dik... Memang AWESOME lah dik..

Terima kasih BOBO kerana sudi follow instagram akak nanti akak pon dah follow you tauuu heehe.. Ni kalau dapat masukkan adik dalam salah satu babak dalam drama ahkak kompom meletup letup kan dik.. Hmm bagus gak idea tu kan nanti ahkak pegi khaborkan idea akak ni pada producer..Kalau ada yang sudi terima idea ni,bertambah melatops kau dik..

Ok pada yang minat adik BOBO ni boleh le follow instagram beliau search je nama bobobabybubu k.. Dah ada lebih tiga ribu follower uols.. Errr alang alang tu apakata follow instagram ahkak juga at "adzairdawati" hehehe nyempat jugak promote kan..

Akhir kata dari mak dara.. Ishhh mak dara pulop.. Ye lah ibu mak pernah berpesan tak baik menipu..kalau dah tua tu ngaku je lah dah tuaaa kan.. Tak sesuwaiii nak nipu jadi muda nak berakak akak lagi dalam umur yang bakal mencecah senja nan merah ni wahahaha adesssss..
BOBO IS AWESOME! ;)


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK