Sunday, April 21, 2013

Sekali Sekala Dating Apa Salahnya?

Hari Ahad tiba lagi.. Ya.. Hari ni hampir semua orang akan meluangkan masa bersama keluarga dan juga yang tersayang... Pada yang bujang trang tang tang pasti akan bersama kawan kawan, gopren atau boipren memasingkan.. Dan mostly bagi yang dah berumahtangga pasti masa ini akan diluangkan bersama anak anak..

Hmmmm pada hari ni mak dah plan something dah.. Siang mak dan somi nak ajak anak jalan jalan cari makan dan spent time dengan mereka.. Dan malamnya pulaaaa mak nak ngajak somi mak gi dating berdua aje.. Rasanya nak ajak tengok wayang kot..Sekali sekala dating dengan somi atau isteri apa salahnya kan... Dedolu masa tengah sakan bercinta hari hari ngajak dating dah lepas berbelas tahun kawen perkataan tu pun dah jarang jarang.. kadang kadang je kedengaran kan.. takmo takmo takmo lah macam gitu.. Sekali sekala somi isteri kena juga luangkan masa berdua kannnn... Dan pada anak anak tu kasi chance le pada ibu bapa anda nak gi dating sekali sekala jangan asyik nak kepit bawah ketiak mak bapak je memanjang ya.. Mana tau anda bakal dapat adik lagi.. Opssss wahahaha angin meroyan sudah datang... 

meroyan bersama somi di pagi ahad hahaha

Ok lah.. Wahai somiku Martias Ali.. Mana mau lariiiiii.. Jom datinggggg!!! hehehe kesian somiku yang dapat bini macam daku ini ... nasib lah lalalala hehehehe


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK