Thursday, April 25, 2013

Lintas Langsung Live Dari Al Kader

Malam ni Mak Dara berlintas langsung secara live dari Restoran Al Kader wangsa maju yang letaknya hanya tiga minit je dari rumah Mak Dara. Alang alang kat sini ada wifi apalagi terus lah menghupdate entry hehe

Sebenarnya somi mak ada meeting dengan teman baiknya Abang Ikhlas Redzuan kat sini. Jadi dibawaknya mak dara dan anak anak untuk makan malam sekali di sini tapi kami dok table asing asinglah.. Tak nak semeja karang tak jadi diorang nak bincang pasal projek drama diorang yang terbaru bila kena layan kerenah dan drama anak anak kami ni pulak haha..

Ok mak sambung makan dulu ya.. Tatatititu.. Selamat malam...


Ciri Terbaru di FACEBOOK

Terdapat ciri ciri terbaru yang telah ditambah di FACEBOOK. Ada yang perasan akan perubahan ini ada yang tak perasan langsung.. Mak pulak baru perasan sebentar tadi hehe. Moh Mak Dara kongsikan apa yang telah ditambah oleh facebook itu ya.. Let's take the tour..


Sekarang kita dapat search teman atau apa saja di kotak tab search terbaru di facebook


menggunakan ungkapan yang mudah untuk meneroka 
mana mana hubungan

Sekarang kita boleh type untuk mencari sesiapa , tempat mahupun apa saja

button pun dah bertukar tempat

Jadi itulah antara feature atau ciri ciri terbaru yang telah ditambah oleh pihak FACEBOOK. Hmmm overall bagi Mak Dara satu perubahan yang baik.. Not bad jugak pembaharuan ni.. Dengan adanya ciri ciri terbaru ini senang untuk kita search kawan kawan, tempat atau apa saja.. Anda dah mengalami perubahan di Facebook ini?


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK