Monday, April 29, 2013

Shooting Sedang Berlangsung

Pada tika dan saat ini sedang berlangsungnya penggambaran atau shooting di bilik anak bujang mak dara. Rancangan yang sedang di shoot di rumah mak dara ini bertajuk KEMBARA BACKPACKERS BERSAMA NAZRI ARSHAD..

kejap lagi diorang akan shoot di ruang tamu rumah mak dara pulak.. Rancangan ini diarahkan oleh somi mak Martias Ali dan pengacanya ialah Nazri Arshad..

Ok mak nak sambung nengok siorang shoot.. Nanti mak kasi update tentang shooting ni lagi ye...


Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Shooting Di Rumah Mak Dara

As salam duhai teman .. Mungkin ada yang tahu dan mungkin juga ada antara teman yang belum tahu tentang somi mak dara yang mengarahkan sebuah rancangan travelog bertajuk KEMBARA BACKPACKERS bersama NAZRI ARSHAD . Sebuah rancangan untuk ditayangkan di RTM dan sebanyak 13 episod kesemuanya.

Somi mak dara telahpun menjalankan penggambaran selama sebulan bersama krew krew dan pengacara rancangan ini iaitu adik Nazri Arshad di beberapa buah negara iaitu Vietnam, Thailand dan Cambodia . Kini mereka akan sambung lagi shooting di beberapa negeri di Malaysia dannnnn kemungkinan besar rumah mak dara akan dijadikan salah satu dari lokasi shooting untuk rancangan ini. Tapi tak tahu pulak bila.. Katanya esok.. Apa apapun mak akan updatekan tentangnya nanti ya.. Fuhh esok nak kena kemasssss rumahhh wahaha...


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK