Tuesday, April 30, 2013

MAK DARA DITAJA FEREENA BEAUTY

Betul ke tak ni.. Tak ke betul ni.. Dah puas dicubit pipi, cubit hidung, cubit kening cubit daguku yang terbelah tu ececee nak jugak mension dagu terbelah tu kan #semuainipoyo hahaha. Dan memang betul lah bagai yang dilihat didepan mata berupa sebuah kotak yang diterima dari POS MALAYSIA sebentar tadi.. APAKAH IA??

surpriseeee...

opening ceremony

Tadaaaaa produk kecantikan dari FEREENA BEAUTY

BARANGAN PRODUK KECANTIKAN DARI FEREENA BEAUTY!!!Syukur alhamdullilah Mak Dara mendapat tajaan dari sebuah syarikat kecantikan iaitu FEREENA BEAUTY. Sebenarnya Mak Dara telah pun menerima tawaran dari Ielly Yaacub iaitu seorang stokis bagi produk FEREENA BEAUTY. Katanya dia mahu Mak Dara review produk produk kecantikkan itu. Ini merupakan kali ketiga Blog Bicara Mak Dara diminta untuk membuat SPONSORED POST. Rasa sungguh terharu kerana blog picisan lagi meroyan Mak Dara ini diberi kepercayaan oleh syarikat yang besar besar seperti ini untuk mereview produk mereka sekali gus ingin beriklan di blog ini. Oh terasa diriku sungguh berharga hehe.. Ok moh kita lihat barangan yang telah dihantar kepada Mak dara oleh Ielly ya..

Puteri 2 (Slimming Capsule)

Aqua Tea (Slimming Tea)

FER’WHITE - utk Kulit Cerah & Cantik

V-Shape lotion

FER’SKIN

BUKAN satu, BUKAN dua, BUKAN tiga... tapi Mak Dara menerima 5 PRODUK daripada Ielly iaitu produk Puteri 2 (Slimming Capsule), Aqua Tea (Slimming Tea), FER’WHITE - utk Kulit Cerah & Cantik ,FER’SKIN dan FER’WHITE untuk kecerahan dan kecantikkan kulit.

Jutaan terima kasih kepada Ielly Yaacub dan FEREENA BEAUTY atas tajaan ini. Ok entry ini hanyalah intro dan pengenalan aje dari Mak Dara mengenai produk FEREENA BEAUTY ini. Nantikan entry entry istimewa Mak Dara dalam review kelima lima produk ini nanti.. Tungguuuuuuuuuu...

nota: syukur alhamdullilah rezeki untuk blog http://www.bicaramakdara.com/ untuk tahun 2013. Amin..


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK