Tuesday, June 11, 2013

Blog Mak Dara Dah Lebih 2 Ribu entry


Lebih dari 2 ribu entry bior betol mata mak ni.. Takkan pepagi ni dah speedo mata ku... Tak pueh hati kasi print screen dan.....



Memang betol bagai dilihat.. Memang mak dara dah published sebanyak 2004 buah entry selama 2 tahun lebih sejak mak membuka blog ni pada 17hb Jan 2011 yang lalu..



Di sini Mak Dara nak ambik kesempatan nak ucapkan ribuan terima kasih terutama pada somi Mak Dara yang banyak mengongkong errr salah menyokong penglibatan Mak Dara dalam dunia blog ni.. Bersabar bila sejak dua menjak ni Mak Dara lebih melayan blog dari dia hahahaha.. Just kidding ahaks.. Pada anak anak Mak Dara yang selalu berebut menggunakan laptop untuk main games..

Dan terutama kepada AJK MESYUARAT TINGKAP MAK DARA!!!!!!! Sayang korang ketat ketattttt... Terima kasih sebab selalu support blg picisan Mak Dara ni.. Amboi macam menang award le pulak hahahaha... Terima kasih kerana ada yang sudi membaca entry entry mak selama ini.. you guys memang meroyan lah.. errrr salah memang AWESOME lah... muahhh...


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK