Wednesday, June 12, 2013

Gambar Mak Dara Di Curi - Fake Profile

Adoiiiii terkejut berok Mak Dara sebentar tadi apabila teman blogger Mak Dara iaitu KPah K-poh tuliskan sesuatu di timeline FB mak dara. Nak tahu apa katanya?


Terkejut pun ada geram dan marah pun ada apabila dapat tahu ada dua orang dah mencuri gambar milik Mak Dara dan menjadikan avatar mereka. Siap komen di blog orang lagi.. Apa lagi mak teruslah terjah ke blog itu dan memang sah!kompom! gambar mak telah dicuri oleh "miss kiah" dan "manusia tiada bernama" tu . 



Walaupun macam dua orang yang gunakan gambar mak dara sebagai avatar tapi rasanya mereka adalah dari orang yang sama iaitu yang bernama ohnazila!

 

Walaupun gambor mak dara tu buruk dan nampak meroyan tapi still itu gambar mak kan..So memang gerammmm dibuatnya.. bayangkan kalau dia komen yg bukan bukan di blog orang lain.. pasti yang kenal mak akan ingat komen tu dari mak dara... mmg gerammmm dibuatnyaaa. Ok sekarang apa yang mak dara patut buat.. macam mana mak nak trace ke blog dia ni.. mak ni betul betul blur pasal wordpress ni.. Apa tindakan yang dapat mak buat pada ohnazila ini.  Please please help me...

Btw jutaan terima kasih kepada Kak Pah kerana perasan dan beritahu saya tentang hal ini.. Really appreciate it sooo much kak pah... 


WW: Nyum Nyum


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK