Thursday, June 13, 2013

Jangan Lupa Menonton PLANET KIARA


As salam duhai teman.. Drama bersiri PLANET KIARA akan keudara lagi.. hari ini kalau tak silap Mak dara adalah siri episod ke 14.. Moh Mak Dara kongsikan bersama anda trailer drama bersiri bertajuk PLANET KIARA...


Selamat menonton drama bersiri bertajuk Planet Kiara yang akan ditayangkan di TV3 sebentar lagi jam 6:30 petang 

Pada yang berada di pejabat atau diluar dan tak dapat menonton rancangan ini di kaca TV anda.. Anda dapat menonton secara live streaming hanya klik saja di link  dibawah untuk menonton secara live streaming ok :)


Mak Dara benar benar mengharapkan agar semua teman teman dapat menonton dan support drama bersiri PLANET KIARA ini . Drama ini merupakan karya skrip Ayuni Zamani, Martias Ali , Adza Nasyaemie dan Mak Dara sendiri . Bagi pihak penerbit BLUE NAGAS, Pihak Pusat Sains Negara dan para krew krew dan semua yang terlibat dalam pembikinan drama ini mengucapkan selamat menonton dan semoga anda enjoy dengan drama ini..


PLANET KIARA bersiaran setiap hari SELASA, RABU dan KHAMIS 
setiap minggu jam 6:30 petang di TV3 :)


MAN OF STEEL

Waaa seronoknya bila tiba tiba somi mak Martias Ali ajak gi nengok wayang malam karang.. Walaupun pegi bukannya berdua tapi dengan semua anak anak tapi rasa macam nak gi dating jugak.. Hahaha #modegedikactivated adesss...

beli tiket secara online :)

Filem apa yang bakal mak dan keluarga akan tengok malam ni? Tadaaaaa....


Filem Man Of Steel.. Citer SUPERMAN.. wahhhhh keterujaan melanda. Tak sabaq nak pegi nonton malam karang di TGV Wangsa Walk Mall. Ada sapa sapa yang bakal menonton pada masa dan tempat yang sama tak? Boleh kita jumpa jumpa dulu sebelum masuk panggung wayang jommmm 


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK