Tuesday, July 9, 2013

Bila Somi Mula Mengarah

Assalam duhai teman..Hari ni Mak Dara menemani somi mak dara Martias Ali yang akan mengarahkan sebuah iklan terbarunya iaitu sebuah iklan untuk Kementerian Kesihatan. 

Somi mak dara tengah tekun mengarah hehe serius kemain lagi kan


Iklan ini difahamkan akan disiarkan di Medik TV tak lama lagi. Haaa mak dara sempat record video somi mak dara yang sedang mengarah tu.. Nak tengok? 




Inilah keadaannya bila somi Mak Dara mula mengarah.. Garang jugak kan hehehe... Ok lah nanti mak dara update kan lagi ye.. Sekarang nak kena silent on the set tak boleh bising bising diorang nak shooting lagi ni.. Doakan agar penggambaran iklan ini berjalan lancar dan dipermudahkan ye ...


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK