Friday, July 12, 2013

HELLO DJ RADIO..

Sebentar tadi Mak Dara terlihat satu post di wall FB DJ Jj iaitu salah seorang DJ di Radio SuriaFM.. Memang kelakor sangat gambarnya dan ingin Mak Dara kongsikan post itu bersama sama anda hari ini..

#gambar dipetik dari wall FB DJ Jj  

Waduhhhh mau pening kepala juga DJ Radio kalau dapat permintaan yang sebegini rupa kan.. Adessss hehehehehe . Apa apapun moh dengor radio SuriaFM sambil kita bersiap siap untuk menyediakan juadah berbuka nanti jom!!..Olay Professional ProX

Apa khabar teman teman sekalian.Ok Hari ini Mak Dara nak kongsikan kepada anda sebuah poduk terbaru produk penjagaan kulit iaitu Olay Professional ProX 

Apakah Olay Professional Pro-X ?

Olay Professional Pro-X Advanced Facial Cleansing System adalah sebuah produk penjagaan kulit yang memberikan anda kelihatan lebih muda dan cantik. Kulit anda akan kelihatan lebih muda dalam 28 hari! Dijamin! Olay Professional Pro-X  telah direka dan diuji oleh Olay Profesional Alliance untuk Penjagaan Kulit dan ia akan membaiki kadar kelembapan kulit dan meningkatkan kadar perolehan permukaan sel. Olay Professional Pro-X membersihkan kulit 6 X lebih baik dan membantu memaksimumkan keberkesanan serta-merta menghidratkan pelembap anti-penuaan kulit anda. Hasilnya adalah hebat, terbukti, dan profesional.

Mak Dara sendiri tidak melepaskan peluang bagi mencuba produk ini!!!


Produk Olay Professional Pro-X Advanced Facial Cleansing System CARA CARA PEMAKAIAN


#1 Basahkan kulit muka dan kepala berus ringan dengan air.#2 Letakkan losyen Pembersih di tangan anda dan urut ke seluruh muka.


 # 3 Hidupkan pembersihan berus dan perlahan-lahan bergerak 
muka selama kira-kira 60 saat. # 4 Bilas muka dengan air.


SIAP!!!!!!!!


Memang Mudah menggunakan produk Olay Professional Pro-X ini. Semudah 1..2..3..! Memang terasa kesannya..!! CIRI CIRI PRODUK

*Membersihkan kulit 6 kali lebih baik untuk pembersihan asas
*Membantu memaksimumkan keberkesanan serta-merta menghidratkan pelembap anti-penuaan anda
*Direka dengan 2-kelajuan, sistem berputar menyampaikan pembersihan harian yang mendalam dan pengelupasan lembut, kalis air.
*Ia termasuk saiz sampel Pembersih Pembaharuan Pro-X Exfoliating disyorkan untuk pengelupasan harian.


Produk Olay Professional Pro-X  telah disiarkan sebanyak dua kali di TV di Korea. (Featured Twice on TV 女人我最大 Nu Ren Wo Zui Da)

Mak Dara dapati bahawa produk ini benar-benar membersihkan jauh lebih baik daripada menggunakan tangan saja selama ini. Ia memang mudah untuk digunakan, Mak Dara tak perlu membaca manual atau mencari tutorial untuk belajar bagaimana untuk menggunakannya. Mak Dara tidak mendapat apa-apa reaksi atau alahan pada kulit apabila menggunakan produk ini.Bulu berusnya yang lembut super memang tidak menyakitkan kulit wajah. Produk Olay Professional ProX benar-benar membersihkan kulit dan ternyata amat berkesan untuk kecantikkan kulit wajah kita.

Akhir sekali Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Michelle Chuah iaitu pemilik kepada SUPERMODEL SECRET ONLINE SHOP @ http://www.supermodels-secrets.com/ atas pemberian produk Olay Professional ProX yang hebat ini. Really appreciate it Michelle! 

Mak Dara dan Michelle Chuah

Haaaa amacam dah teruja dengan produk Olay Professional ProX ini? Pasti anda nak tahu berapakah harga produk ini kan??

HARGA  Olay Professional Pro-X RM 280

KINI ADA PROMOSI HARI RAYA!!

HARGA  Olay Professional Pro-X sempena Hari raya @ RM 149.90


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK