Tuesday, July 16, 2013

700 000 PAGEVIEWS ! Syukur

Blog picisan Mak Dara telah menerima sebanyak   700000 pageview! Masyaallah... Gembiranya dalam hati hanya tuhan sahaja yang tahu.. Jutaan jutaan jutaan terima kasih kepada semua pembaca yang sudi berkunjung ke blog meroyan Mak Dara ini .Setiap seorang dari anda adalah amat amat bererti dan amatttt bermakna bagi Mak Dara.Harap anda sudi datang dan datang lagi ke blog Mak Dara ini.. You guys are AWESOME.... Sayang semua ketat ketat!!

Sapa Tak Sayang Bini Oiii...

Waduh waduhhh terharuuu pulak Mak Dara tengah tengah malam macam ni.. Maunya tak terharu.. Setelah seharian somi mak dara pergi kerja editing untuk sebuah rancangan bersiri utk RTM dan bila pulang aje dia bawa balik TUTTI FRUTTI untuk Mak Dara.. Waduhhhhhhh macam tau tau aje bini dia ni suka makan eskrem memalam.. Tu yang badan dah ghupe peti ais 2 pintu nih hehehehe..


Somi Mak Dara membeli Tutti Frutti ini dari kedai temannya En Amru Najmi di  TUTTI FRUTTI CYBERJAYA.. Fuhh jauhhhh kan somi mak bawa pulang Tutti Frutti ni dari Cyberjaya ke Lembah Keramat.. Perghhhh terasa diriku begitu berharga wahahaha.. Tapi part yang best tu, boleh pulak Tutti Frutti yang dibawa somi mak tu tak cair cair.. Memang terbaekkkk lah Tutty Frutti Cyberjaya ni ..

Terima kasih buat somi yang sudi dan teringatkan bini di rumah ni selalu ye. Bak kata somi.. Sapa tak sayang bini oiiii wahahahaha pengsan jap patblas jam.. Eh tapi sebelum pengsan baik mak belasah dulu tutti frutti ni sebelum dia cair hehehe...

Dibawah ni detail Tutti Frutti Cyberjaya
Business Hour: 12pm - 12 am
Address : 56-G, Neocyber, Lingkaran Cyberpoint Barat, Cyberjaya
Let's froyo!!! Support us by "Like" us today ;)http://www.facebook.com/pages/Tutti-Frutti-Cyberjaya/199185700118536

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK