Wednesday, July 17, 2013

Kad Raya Pertama ku Pada Tahun Ini!

Waduh waduhhhhhh akhirnya mak terima sekeping kad raya pada tahun ini, terujaaa bebenor mak bila terima kad raya pertama mak pada tahun ini.. Yang bertambah istimewanya ialah pengirimnya adalah dari Adik Eqbal.. Siapa tak kenal dengan blogger femes amos EQBAL ZACK kan...  Terima kasih dik.. akak sukaaa sangat dengan kad raya adik tu.. cantikkkk sangatttt...Haaa tengok tu cunnnnn kan kad raya dari Eqbal ni kan.. Ini merupakan tahun kedua Mak Dara menerima kad raya dari Eqbal.. Dan kedua duanya merupakan kad raya pertama yang mak dara terima setiap tahun.. Mak Dara memang puji betul dengan Adik Eqbal ni kerana setiap tahun pasti akan menghantarkan kad raya pada semua teman dan pembaca blognya.. Bertuah rasanya mak menjadi salah seorang penerima kad raya Eqbal ini tankiuuu dikkkk.

Masih teringat lagi masa Mak Dara Berhari Raya Ke Rumah Terbuka Eqbal Zack pada tahun lepas memang meriah dan memang sedap sedap hidangan yang di masak oleh Kakak Eqbal yang dipanggilnya Kak Lang tu .

Jutaan terima kasih sekali lagi buat Eqbal kerana sudi menghantar kad raya buat Akak sekeluarga ya.. Really appreciate it.. Selamat berpuasa dan Selamat Hari Raya juga buat Eqbal dan keluarga ya.. 


Selamat Hari Lahir Syaz Khidzir

As salam duhai teman.. Mak dara baru saja pulang dari menghadiri sambutan harijadi salah seorang teman mak dara iaitu Syaz Khidzir di restoran Craven di Bukit Antarabangsa.. Kalau anda nak tahu Syaz khidzir ini merupakan manager kepada Shazroul Fazlie Bintang AF4 tuuu yang juga merupakan antara teman rapat mak dara dan keluarga.. 

Memang meriah sambutan birthday Syaz ini dengan kedatangan teman teman terapat yang lain.. Ok moh mak dara kongsikan gambar gambarnya semasa sambutan tu ye..


Syaz dan Shazroul
 
Syaz dan Adza Rina
 
Mak Dara, Adek dan Elly
 
Happy Birthdayyyy Syaz!!
 
 Geng owesome Adek,Shazroul, Elly and hubby Syamsul Bahri, Rina, Fyma, Syaz dan Abg Amri

Ok kepada Syaz khidzir aka amer SELAMAT HARI JADIIIII.. Moga happy dan sihat selalu hendaknya ya.. Insyaa allah...  

Akhir sekali jom layan lagu terbaru dari Shazroul dan juga Adzrin Azhar bertajuk Pencuri Hati untuk birthday boy dan semua anda yang membaca entry ini .. Wahhh sempat lagi promote lagu terbaru dari BFF mak dara ni kan.. Jom dengarkan bersama.. Layannn...


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK