Thursday, July 18, 2013

BANDUNG HERE WE COME!

Waduhhhhhh ngak sabarin lagi gue deh untuk ke bandung sore ini kok.. Ngak sabarin gue untuk memilih garmis untuk anak anak ku yang tercinta kok... Errr kenapa kok gue jadi minah indon pagi ini kok.. Errr angin meroyan dah menghala ke Indonesia barangkali kok.. Kok kok kok haaa dah ghupe macam ayam berkokok le pulak Mak Dara hari ni kan wahahahaha.. Adesss #apapuntakboleh...

Tu lah over exited punya pasal nak bertolak ke Bandung pada pukul 6:20 pagi esok!! Yeayyyy.. Mak Dara ke Bandung bersama somi mak Martias Ali dan juga adik Mak Dara Adza Rina..


Katanya flight tu esok lah 19hb kan.. tapi sebenarnya malam ni dalam pukul 3-4 pagi Mak Dara dah kena bertolak ke airport almaklumlah kena sampai 2 jam sebelum berlepas kann..

Sebenarnya mak ke sana untuk membeli baju raya untuk mak dara sekeluarga.. Al maklumlah bila dah anak anak ramaiiii ni kenalah ke tempat yang murah untuk memborong hahaha.. Itu baru anak 4! Kalau anak sedozen mau mak dara kena ke papua new guenea hehehe... Fuhh banyak juga list yang ahli keluarga mak pesan untuk dibeli disana.. Ok order ditutup no more request .. Yang dok ada dalam list pun belom tentu boleh dibeli karang mengharap pulak hehehe...


Oh soooo is the terujaaaa!!!


Erkkkk Panjanggggggnya Verification!


Mak aiiii panjangnya words verification!! dah dekat sama panjang dengan komen yang mak tulis aje kannn..  Tapi part yang paling besttt tu ialah bila mak dah tulis dan masukkan semua nombor dan huruf huruf tu dan cuba untuk publishkan komen mak tu, boleh pulak salah.. Nampak gayanya kena tulis lagi lah nih.. Uwaaa... Nasib baiklah skrg dah semakin ramai bloggers yang tak lagi gunakan words verification utk para pembaca bagi meninggalkan komen komen.. Kalau tak jenuhh le kan...hehehe  


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK