Monday, July 22, 2013

Crown Executive Lounge Bandung Airport

As salam duhai teman.. Pada tika dan saat ini Mak Dara bersama somi dan adik berada di Airport Bandung.. Fuhhhh agak ramai juga orang nak balik ke Malaysia ni.. Sesak juga dibuatnya...

Akhirnya somi mak dara mengambil keputusan untuk kami bertiga masuk je The Crown Premium iaitu sebuah lounge eksklusif yang terdapat di dalam airport Bandung ni..

Dengan bayaran hanya 75 000 iaitu persamaan dengan RM25 kami dapat menikmati keselesaan yang sangat terbaekkk.. Bilik lounge ini bukan saja mempunyai tempat duduk yang sangat selesa.. Ia juga menyediakan internet percuma dan yang paling besttttt ialah ia menyediakan buffet percuma kepada semua tetamu.. Haaaa besttttt kannn memang memang menggugat imannn dibuatnya hahahaha... Adoiiii sabo je lah..

Dan yang paling terbaek ialah para tetamu yang menggunakan khidmat exclusive lounge ni tak perlu beratur untuk cop pasport sebab mereka akan lakukan semuanya untuk kita.. So takde lah nak kena beratur panjanggggg.. Kejap lagi terus je naik kapal terbang.. Memang terbaekkkklah..

So pada siapa siapa yang nak datang ke bandung nanti time nak balik gunakanlah khidmat exclusive lounge ni ya.. Memang berbaloi baloi....





THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK