Saturday, August 3, 2013

Khas Kepada Mereka Yang Bergelar Jururawat..

As salam duhai teman.. Yeayyyyy raya dah nak dekat dahhhhhhh... Lagu raya pun dah berkumandang tanpa henti baik di radio mahupun di pasaraya ... Iklan raya tak payah cakap lah.. pantang nengok tv je jap lagi ada iklan raya.. nengok tv kejap ada iklan raya.. Ada iklan raya bila nengok tv kejab kannn hehehe.. Memang banyak iklan raya tapi agak kurang iklan raya mengenai jururawat yang harus bertugas di pagi raya betul tak... 

Haaa di sini mak dara nak kongsikan sebuah iklan raya untuk menghargai jasa jasa jururawat khasnya yang terpaksa bertugas walaupun di hari raya...


Mak Mana...? haaaa sedihkan part tu.. Sebenarnya iklan itu telah diarahkan oleh somi Mak Dara Martias Ali. Dia direct iklan ini untuk Kementerian Kesihatan Malaysia dan diterbitkan oleh syarikat Two Tones Sdn Bhd.

Haaa ok jugakkan bila ada iklan bagi menghargai jasa jururawat ni.. Kalau tak, masa kita masuk hospital baru kita nak kenang jasa mereka. Bila dah sihat dah boleh keluar hospital langsung dah lupa apa yang telah mereka lakukan untuk kita..  Jadi iklan/video ini khas buat mereka yang bergelar JURURAWAT/ NURSE :) Jadi buat semua jururawat yang terpaksa bertugas di Aidilfitri ini Mak Dara mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dan Pengorbananmu Di sanjungi.. 


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK