Wednesday, August 28, 2013

1 Hari 1 Resipi

Akhirnyaaaaaaaaaaaaaa... Setelah lama dok memendam perasaan hari ni Mak Dara dapatkan juga apa yang dihajat di hati.. Apa yang mak dara berhajat tu? Buku resepi masakan yang paling hot dipasaran iaitu buku 1 HARI 1 RESIPI dari Chef Hanieliza!!!

emmm nak masak ni lah.. eh ni lah.. eh resipi ni lah..
ohhh sooo many recepi.. terujaaa mak hehe

perghhhh macam2 resepi adaaaaaaaa!!

Buku 1 HARI 1 RESIPI ini dah berwajah baru apabila telah diulang cetak dengan hard cover dan ditambah dengan 30 bonus resepi tambahan. Dan kini akhirnya buku ini berada di genggaman ku woohooo !!! Almaklumlah sejak bibik Mak Dara lari dari rumah tempoh hari, Mak Dara la yang pegang title sebagai Isteri, Ibu dan Bibik.. 3 in one katanyer hehehe.. Buku ni memang terbaekkkkkkkkkkkkkkk... terdapat almost 400 jenis resepi!!! Dan yang paling bestttttttttttnyaaaaa semua resepi mudah mudah belaka dan bahan bahan yang diperlukan juga tak banyak.. So jadi pada yang jarang jarang atau kadang kadang aje ke dapur macam Mak Dara ni boleh juga sediakan juadah untuk keluarga macam chef profesional dengan menggunakan buku resepi terhebat ini sebagai panduan.. 

So tunggu apa lagi.. Moh serbu kedai buku dan dapatkan naskah anda sekarang.. Hmmm nak masak apa untuk diner malam ni ek.. Fuhhhhhh bestttt...


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK