Thursday, September 5, 2013

Pencarian Wajah Seiras Tunku Abdul Rahman, Tun Abdul Razak danTun Dr Mahathir muhamad,

Anda memiliki wajah seiras Tunku Abdul Rahman, Tun Abdul Razak, Tun Dr Mahathir muhamad? Kepada wanita pula.. Anda memili wajah iras iras seperti Tun Dr. Siti Hasmah ?

  Tunku Abdul Rahman 


Tun Abdul Razak

Tun Dr Mahathir muhamad

Tun Dr. Siti Hasmah 

Jika anda atau saudara mahupun teman teman anda yang memiliki wajah seiras Tunku Abdul Rahman, Tun Abdul Razak, Tun Dr Mahathir muhamad dan Tun Dr. Siti Hasmah ... Ada berita baik untuk anda!!

Syarikat Two Tones Sdn Bhd akan mengadakan ujibakat utk pertama kalinya bagi filem terbaru mereka iaitu sebuah filem bertajuk "KAPSUL" . Filem ini akan diterbitkan oleh Encik Amru Najmi dan diarahkan oleh somi Mak Dara Martias Mohd Ali tidak lama lagi.

Mereka kini sedang giat mencari wajah wajah seiras tokoh tokoh politik seperti di atas untuk melakonkan watak watak dalam filem itu. Ujibakat ini berlangsung seperti detail di bawah:

LOKASI UJIBAKAT :
Medyavizyon Sdn Bhd, No 30-1B, 1st floor , 
Jln U/ P 1/7, ukay Perdana, 68000 
Ampang , Selangor. 

TARIKH UJIBAKAT: 
14 dan 15 september 2013

WAKTU UJIBAKAT: 
dari pukul 2 ptg hingga 6 ptg 

Sila bawa gambar full 2kpg dan profail anda. 

P/S: Sila hubungi Puan ismaliza ismail di no 0123328472 untuk sebarang pertanyaan atau anda boleh klik di link ini untuk ke fanpage fb filem  KAPSUL https://www.facebook.com/kapsulthemovie

Jika anda punyai teman teman, rakan sekerja ataupun sanak saudara yang mempunyai wajah yang seiras tokoh tokoh diatas bolehlah emailkan juga gambar mereka ya.. Pada teman blogger yang Mak Dara kasihi.. Jika anda tidak keberatan bolehlah tolong war warkan juga pencarian wajah tokoh tokoh ini di blog anda ya.. Copy paste pun takpe hehe.. Terima kasih semua.. Jumpa anda di ujibakat ini nanti ya!!


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK