Tuesday, September 17, 2013

Bila Hari Jadi dan Hari Malaysia Bergabung = MELETOP

As salammualaikum kepada semua .. Haa semalam pada tanggal 16hb September merupakan tarikh keramat tarikh penting juga pada semua rakyat Malaysia iaitu tarikh HARI MALAYSIA.. Namun tarikh ini amat bermakna dalam keluarga Mak Dara sendiri bukan kerana Hari Malaysia tetapi kerana ia juga merupakan tarikh hali lahir dua orang anak Mak Dara iaitu Adza Danial Haiqal(15thn) dan Adza Danina Kirana(12 thn).. Yaaa Mak telah lahirkan kedua dua anak mak tu pada tarikh yang sama cuma tahun je lain lain hehe.. Kata kawan, mak ni terror haha tapi bagi mak ini semua satu kebetulan dan kebetulan yang amatttt le best sekali.. Mau tak best dah le abang dan adik sama tarikh lahir.. sama pulak dengan Hari Malaysia dah tu tiap kali harijadi diorang adalah cuti umum.. Gilaa tak bestt.. kompom best kan hehehe... Harijadi + Hari Malaysia = MELETOP!! Macam adam dan stacey gitew hehe..  Semalam Mak Dara dan somi telah adakan majlis harijadi Adza Haiqal dan Adza Danina di BURGER KING Wangsa Maju. Moh Mak Dara kongsikan gambar gambar majlis itu dengan anda ya..

Mak Dara bersama Somi Martias Ali dan anak anak
Adza Danial Haiqal, Adza Danina Kirana, Adza Kasih Safea 
& Adza Isabella di Birthday Party Haiqal dan Danina @ Burgerking

Haiqal dapat hadiah Handphone dr Papanya

Mak Dara hadiahkan Haiqal novel Jodoh Itu Milik Kita
sbb dia mmg minat drama tu hehe

Danina dapat hadiah novel dan juga mp4

antara tetamu yang hadir

antara keluarga yg hadir


Lebih 40 teman dan keluarga yang hadir di majlis harijadi Adza Haiqal dan Adza Danina di Burgerking itu. Dan semuanya datang dengan mengenakan pakaian berwarna putih kerana mengikut tema pada event itu. Jutaan terima kasih kepada semua yang sudi hadir dan memberi hadiah buat Haiqal dan Danina. You guys are awesome!!

Buat Adza Haiqal dan Adza Danina.. Disini Mama nak ucapkan selamat harijadi kepada Carl & Nina.. May all ur birthday wish comes true.. Lob\ve both of you more than anything.. Jadilah anak yang soleh dan solehah dan semoga berjaya di dunia dan akhirat insyaallah... amin.....

Adza Danina, Martias Ali, Adza Haiqal dan MD


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK