Monday, September 30, 2013

Blog Hidup Segan Mati Tak Mau

Yup.. bagaikan HIDUP SEGAN MATI TAK MAU aje ghupe blog ini sekarang.. Dari ramai yang datang melawat sampaikan tinggal beberapa teman je yang sudi masuk ke blog ni sekarang.. Memang padan le dengan Mak Dara yang dah semakin lama semakin jarang jarang.. kadang kadang je menghupdatekan blog dengan entry entry terbaru huhuhuhu



Entahle kenapa sejak dua menjak kesibukkan melandaaaa... Mungkin dengan skrip drama yang masih bertimbum timbun belum mak dara siapkan lagi. Ditambah lagi dengan nak fokuskan pada anak anak Mak Dara yang masing masing dengan peperiksaan UPSR dan PMR. Ahhhhh tapi apa jua alasannya mak tak patut abaikan blog kesayangan mak ini. Walaupun blog ni blog meroyan namun dialah tempat mak dara mengadu domba .. Ohh tak sanggup berpisah dari mu sayang... Haaaa nampak tak angin meroyan mak dah sampai hahaha


Ahhhhh tapi apa jua alasannya mak tak patut abaikan blog kesayangan mak ini. Walaupun blog ni blog meroyan namun dialah tempat mak dara mengadu domba.. Ohh tak sanggup berpisah dari mu sayang... Haaaa nampak tak angin meroyan mak dah sampai hahahaYES!! Mak Dara kena aktif kembali.. Seaktif monyet dan ungka di zoo negara itu!!! HARUS!


Rasanya Mak Dara perlu kembali dengan satu perubahan dan pembaharuan.. What say you! Mungkin juga orang dah malas nak meroyan dengan Mak Dara.. Mungkin juga kan.. Hmmm bior mak pikiorkan cara cara untuk buat satu come back yang vavavoom!!


Bolehkah Mak Dara terus meroyan ataupun tampil dengan nitch yang baru!! Ohhhhh fening dibuatnya.. Namun i think i can do it.. I can do it! I want duit! errrr i mean I can do it!!!

Pssttt.. Kalau ada sebarang cadangan untuk menambah baikkan blog Mak Dara ni jangan segan segan khaborkan pada Mak Dara ye.. Sayang korang ketat ketat muahhhh...


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK