Friday, October 4, 2013

Live Dari Lokasi Penggambaran Rancangan IDEAL

Haiii dan selamat pagi semuaaa! Hari ini Mak Dara bawakan anda secara live dari set lokasi penggambaran rancangan kesihatan bertajuk IDEAL. Haa rancangan ni inysaa allah akan ditayangkan di RTM tak lama lagi..

Belakang Mak Dara ialah NADIA AF pengacara IDEAL

Shooting time!!

Hari ini kami akan merakamkan episod ke 8. Perghhh kejap je pejam celik pejam celik dah episod yang ke 8 kan.. Jadi tinggal lagi 5 episod sebelum kami tiba di episod finale dimana akan terjawablah sama ada Mak Dara telah pun berjaya ke berat badan IDEAL mak dara atau sebaliknya.. Wuuuhuuuu nebesss tauuuu..

Doa doakan agar Mak berjaya turunkan berat badan ke berat yang Ideal ye.. Amin..



THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK