Thursday, October 10, 2013

NEESYA Brighthening Eye Contour Gel

Tak kira remaja, tua atau muda jika bergelar wanita pasti akan menitik beratkan tentang kecantikkan terutama kecantikkan kulit betul tak? Dan Mak Dara tak terkecuali dari golongan itu. Walaupun bukan nak cantik untuk tontonan ramai namun nak juga kelihatan cantik untuk suami kann.. Mak Dara telah menggunakan pelbagai jenis produk kecantikan kulit sebelum ini dan kebanyakkannya tidak mendapat hasil yang memuaskan. Dan akhirnya teman blogger Mak Dara iaitu Cynth Suet Mun telah memperkenalkan Mak Dara dengan sebuah produk bernama NEESYA . Dan Mak Dara telah pun ke Majlis Perasmian Neesya ini tidak lama dulu . Dan selepas itu produk NEESYA memang menjadi pilihan utama Mak Dara!

Terbaru Mak Dara menggunakan produk Brighthening Eye Contour Gel. Rawatan mata yang diformulasikan dengan pendekatan 360 untuk membantu mengatasi masalah kontur mata yang sering berlaku di kalangan wanita. Membantu mencerahkan lingkaran gelap di bawah mata, serta kesan penuaan dan mata yang lesu dan bengkak.
Gel Kontour Pencerah Mata (30ml)


Cara cara menggunakan Brighthening Eye Contour Gel:
Dan syukur alhamdullilah setelah beberapa ketika menggunakan produk ni Mak Dara dapati lingkaran hitam bawah mata Mak Dara ni makin hilang! Oh happy dibuatnyaaa.. Muka dah tak nampak sembab lagi. 


Memang terbaeklah produk NEESYA ni. Memang Mak Dara rekomen untuk anda menggunakannya. Harga bagi semua prodk NEESYA memang amat berbaloi baloi dan sangat sangat berpatutan. Anda boleh beli produk NEESYA secara online di http://www.neesya.com/ . Jadi apa tunggu lagi jom dapatkan sekarang.. Untuk maklumat lanjut layari www.facebook.com/neesyaskincare.


800 000 PAGEVIEWS ! Syukur


Blog picisan Mak Dara telah menerima sebanyak   800000 pageview! Masyaallah... Gembiranya dalam hati hanya tuhan sahaja yang tahu.. Jutaan jutaan jutaan terima kasih kepada semua pembaca yang sudi berkunjung ke blog meroyan Mak Dara ini. 

Setiap seorang dari anda adalah amat amat bererti dan amatttt bermakna bagi Mak Dara.Harap anda sudi datang dan datang lagi ke blog Mak Dara ini.. You guys are AWESOME.... Sayang semua ketat ketat!!

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK