Wednesday, October 16, 2013

Push!!!! Push!!!! Push!!!

Apa?!!!! Terkejut Mak Dara dan keluarga dibuatnya bila dapat sms dari kakak Mak Dara Adza Adzriyati kejap tadi.

Cuba bayangkan Mak Dara sebentar tadi sedang dalam shooting penggambaran sebuah rancangan kesihatan bertajuk IDEAL. Hari ini kitaorang shoot episod ke 9. Bila tengah shooting maka kenalah off handphone kan.. Dan sebaik selesai aje shooting dan on balik handphone terdapat banyak miss call. Lepas tu bila baca sms terkejut bila mengetahui bahawa kakak sulung Mak Dara dah dimasukkan ke dalam wad bersalin. Biar betul?? Due date sebenarnya ialah pada 28hb almost dua minggu lagi.. Tak sangka pulak kakak akan bersalin hari ni.. Yesssss sukaaaanyaaaa...

Mak Dara nak dapat anak saudara!! Mak Dara nak dapat Nak saudara!!! Yeayyyy..
Pada tika dan saat ini kakak mak dara masih dalam bilik bersalin. Doakan moga kelahiran ini dipermudahkan ye amin..

To my sis Kak Yan... Push!!!! Push!!!! Push!!! ;)


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK