Monday, October 28, 2013

NEESYA Produk Kecantikkan Dijamin Halal

Kulit yang cantik memang menjadi idaman semua wanita. Ramai wanita yang sanggup membelanjakan duit yang banyak bagi mendapatkan produk penjagaan wajah tertentu semata-mata ingin memperoleh kulit wajah yang cantik. Mak Dara juga merupakan salah seorang dari mereka hehe. 

Namun berapa kerat sahaja antara kita tahu sama ada produk kecantikkan yang kita beli itu halal atau mengandungi bahan yang haram atau membahayakan. Haaa hari ni Mak Dara nak beritahu anda tentang produk NEESYA yang dijamin HALAL oleh pengeluarnya Skinworkz Sdn Bhd . So para muslimah semua tak perlu was was untuk menggunakan produk ini ya..

Dan produk kecantikkan yang Mak Dara gunakan kini iaitu produk NEESYA selain dari memiliki status produk halal ia juga memang amat amat amat menepati keperluan kulit wajah mak Dara. Dan sebab itu Mak Dara nak kongsikan dengan anda mengenai produk Neesya iaitu NEESYA Illuminating Essence

Meningkatkan seri wajah dengan berkesan. Kesan lutsinar wajah dikembalikan apabila kulit menjadi cerah, terhidrat, serta dilindungi dari kerosakan. Hasilnya, kuit wajah yang cerah dan sekata. membantu mencegah bintik hitam, serta memberikan kesan kilauan pada kulit wajah. Setelah memakai NEESYA Illuminating Essence hampir 3 minggu.. warna kulit muka mak dara nampak lebih sekata takde lah nampak satu bahagian putih satu bahagian agak gelap terutamanya di bahagian bawah mata.. Kiranya nampak sekataaaa je.. Ohhh memangggg berbaloi baloi pakai produk ni...

Dan yang paling TERBAEKKKKKKKKK tentang produk NEESYA ini ialah rumusan produk    penjagaan    kulit    Neesya    adalah dijamin    HALAL.    Selain    itu,   harga    produk    juga    dipastikan    berpatutan dalam lingkungan RM29-RM79   dan    menepati    bajet    kebanyakan    pengguna    yang    menginginkan produk    berkualiti    antarabangsa.  Anda boleh beli produk NEESYA secara online di http://www.neesya.com/ . Jadi apa tunggu lagi jom dapatkan sekarang.. Untuk maklumat lanjut layari www.facebook.com/neesyaskincare.


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK