Wednesday, November 6, 2013

MAK DARA Mau Bikin Segmen

Haaaaaaaaaaaa rasanyaaaaa dahhhhh lamaaaaaaaaaaa Mak dara tak bikin segmen, Giveaway ataupun Luckydraw kannnnn.. 

Masih teringat lagi kemeriahan peserta yang menyertai GA anjuran Mak Dara iaitu  "MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY" yang telah disertai oleh 127 peserta dan juga GA MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER . Sebanyak 319 penyertaan telah Mak Dara terima sepanjang berlangsungnya GA itu.. meriahh memang meriah. Bukan saja dapat menang hadiah hadiah menarik dari para sponsor . malah para peserta dapat menaikkan trafik blog sesama kita malah hubungan ukhwah antara kita semakin terjalin..



Macam nak buat segmen jer.. Macam besttt jer.. Macam ada yang sudi join jer.. Macam tak sabar jer.. Opss sorry mood meroyan dah ditambah dengan mood gedik muahaha.. Ok akhirnya mak dara buat keputusan... Mak Dara mau bikin segmen lagi!!

Tapi belum punya idea segmen atau GA yang macam mana lagi.. Haa kalau ada cadangan boleh beritahu mak dara ye.. Emmmm rasa rasanya ada ke yang sudi nak join segmen Mak Dara yang terbaru ni ek huhuhu...


Dah Ghupe Macam Hantu Kak Limah Dah

Haaaaa bila terpandang aje ke cermin pagi tadi terus mulut mengomel "dah macam kak limah dah aku ni" muahahahaha... 


Ye lah sejak Mak Dara "berhijrah" hampir dua tahun 2 bulan yang lalu memang mak dara tidak jejakkan kaki lagi ke salon.. Kalau tak dolu dolu.. tiap tiap minggu mustiiii nak ke salon .. nak set rambut la.. nak cuci rambut lah... Tapi sekarang tak lagi..

Nak juga kelihatan cantik untuk somi kannn.. Jadi mak berazam untuk ke salon hari ni.. Harap harap somi suka le dengan perubahan mak dara nanti. hehe... Takmo lagi rambut ala kak limah tu hehe... 


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK