Thursday, November 14, 2013

SELAMAT HARI LAHIR KASIH...


Kejap aje masa berlalu dah pun 9 tahun berlalu.. Mak Dara ingat lagi saat saat melahirkannya pada 9 tahun yang lalu... Betul betul pada pagi hari raya aidilfitri.. Masa tu orang tengah sibuk beraya Mak Dara sibuk bergegas ke Klinik Bersalin Subang.. Siap dengan pakai baju raya lagi hehehe.. Ohhh memang lain pengalaman bila bersalin di hari raya ni.. Mak dara lahirkan Kasih secara C-Section/ pembedahan. Lepas aje bersalin siap semua adik beradik datang melawat pun dengan berpakaian baju raya.. Dah macam open house dah kat klinik tu.. Penuh dengan adik beradik Mak Dara .. 

Tapi paling sedih pun masa bersalin time raya jugak sebab apa? Sebab lepas balik aje dari klinik kena pantang kan.. Habis tu orang tengah raya.. tau tau ajelah menu hari raya ohhhh terliurrr wooo.. Sedangkan Mak Dara hanya dapat makan nasi, sayur ngan ikan kering aje huhuhu.. Dah tu air pun Ibu mak dara suruh minum sikit sikit je.. Fuhh seksa berpantang ni hehehe...

Dalam banyak banyak anak.. Kasih yang paling manja dengan Mak Dara.. Mungkin ini kerana Mak menyusukannya selama hampir 3 tahun.. So bonding tu kuat .. Hmm Ok lah Mak Dara terpaksa undur diri dulu.. Mak kena siapkan birthday party untuk Kasih petang ini..

Untuk anak mama ADZA KASIH SAFEA.. Mama luvssss you so much sayang.. Selamat Hari Jadi Yang Ke Sembilan sayangku...


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK