Friday, November 15, 2013

Chairlady Melawat Lokasi MizFits Fitness Centre

Assalam duhai teman.. Rata rata semua dah tahu tentang niat Mak Dara serta somi mak Martias Ali dan adik mak Adza Tuty untuk membuka sebuah gym khas untuk wanita kan .. Syukur alhamdullilah akhirnya rancangan kami ini mendapat fund dari sepupu Mak Dara sendiri iaitu Sarimah. Mak Dara dan Sarimah ni memang amat amat amat rapat sejak dari kecil , jadi bila dapat membuka perniagaan bersama sama beliau memang a dream comes true lah.. Maka pencarian lokasi gym pun bermula.. 

Setelah puas mencari lokasi yang terbaik untuk membuka gym kami iaitu MizFits Fitness Centre maka akhirnya kami memilih sebuah shoplot di Star Parck City sebagai lokasi perniagaan kami . Namun semua keputusan terletak di tangan Chairlady kami iaitu Puan Sarimah. Maka pada 3hb November yang lalu Chairlady datang dari Perlis dan melawat kawasan..

Mak Dara sedang nervous menunggu feed back dari Puan Sarimah

melawat ke kawasan dance floor pula

Adza Tuty, Mak Dara sedang teruja untuk 
mendapat keputusan drpd chairlady kami

Yeayyyyy setujuuuuu!!!

Syukur alhamdullilah akhirnya our Chairlady setuju dan suka dengan lokasi yang kami pilih . Amin..

orang orang kuat MizFitz Fitness Centre
dari kiri En Azizul, Puan Sarimah, Adza Tuty,
Mak Dara dan Martias AliNext step mendapatkan contractor yang sesuai untuk menjalankan kerja kerja renovation bagi gym kami.. Doakan agar semua urusan kami untuk membuka MizFits Fitness Centre ini dipermudahkan ya.. amin..


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK