Monday, November 18, 2013

Peserta Sporting Macam Cantik Je Macam Kacak Je

Haaaa kalau dah masuk ke blog Mak Dara ni, anda kena bersiap siap le untuk terkena angin meroyan Mak Dara ni ye.. pada yang serius serius tu kompom tak boleh layan kepala mak dara yang agak ting tong ini hehe. Dah blog pon blog genre meroyan maka segmen yang diadakan pun kompom kompom le segmen yang meroyan jugak kan hehe.. Semalam Mak dara telah mulakan sebuah segmen bertajuk "MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE" untuk para wanita. Dan segmen "MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER" untuk peserta lelaki.. Ingatkan takdelah yang sudi nak melayan segmen merapu mak dara ni.. Namun syukur alhamdullilah masih ada yang sudi.. Ni nak nanges ni uhuk uhuk.. Terharuu tauuu.. Moh kita lihat 10 peserta sporting untuk segmen ni jom!!!!

#1 ct cheery 

#2 Kin Naz 


#4 aisya 


#6 Puan Gojes  





#11 Vee Lea

Ku sangkakan aku keseorangan ... rupa rupanyaaaaaaaaaaaaaa... ramai lagi geng MEROYAN macam mak dara hahaha.. suka suka sukaaaa... Tengoklah kesepuluh peserta yang menyerta segmen Mak Dara ini.. Semua mereka SPORTING HABESSSS! Lihatlah mata diorang semua.. Macam comel je.. macam cantik je kannn ... Jangankan kata meroyan atau sporting ada juga yang terlebih kreatip sampai gambor kucing dan Obama pon turut join segmen Mak Dara ni. Ada yang mak minta sekeping je gambor tapi dihantornya empat keping! Haaa i like i like memang spoting tahap dewa diorang ni hehe.. Mak dara akan buat entry special untuk peserta yang lain tungguuuuu.... haaa nampak permainan dia hehe.. 

So apa tunggu lagi? Moh le join segmen"MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE"/  "MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER" . Tarikh tutup sampai Mak Dara rasa nak tutup nantilah hehe.. Klik di SINI untuk menyertai segmen ini. Dan jangan lupa untuk terjah kesemua blog blog dan berkenalan dengan blogger blogger yang sporting tak hengat ni ye.. Jomm!



THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK