Wednesday, November 20, 2013

90 Peserta Segmen Macam Cantik Je Macam Kacak Je


SAH!! Memang KOMPOM!!! VIRUS MEROYAN Mak Dara telah menular dengan jayanya mengalahkan virus batuk dan demam yang tengah hot sekarang.. Siapa sangka segmen merapu lagi meraban Mak Dara telah disertai oleh 90 peserta yang kompom kompom telah terkena jangkitan meroyan mak.. Kesemua 90 peserta peserta segmen ni memang Macam Cantik Jer Macam Chomel Je.. Macam Hensem Jer.. Macam Kacak Jer !! Memang sporting habissss diorang ni snggup posing posing ala ala meroyan bagi memenuhi syarat segmen Mak Dara ni . Haaa nak lihat wajah wajah para peserta yang macam cantek je macam kacak je ni moh le kita lihat senarai peserta segmen ini...

PESERTA SEGMEN

#18 Eda Johari http://edaeri.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#19 YnaRazali http://ynarazali.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#20 MG schmidt http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#21 Gadis Ganu http://ganumostwanted.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#22 aze alia http://thisismystorylah.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#23 Hudaraihanaaaa_http://simpledoubletriple.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#24 BaNu Syah http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#25 amanina nasuha http://adramycien.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html 
#26 Mrs Velentine http://msvelentine.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#27 IbuNoey http://ibunoey.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#28 Gadiss http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#29 Safarina Shaari http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#30 Hanis Masturina http://hanismasturina.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
#31 Keyme Keymoo http://keymekeymoo.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-jer-macam-kacak-jer.html
#32 nisa surihani http://manissaa.blogspot.com/2013/11/macam-comel-je-sayemacam-cantik-je.html


Jutaan terima kasih kepada semua anda yang menyertai segmen Mak Dara ni. Memang terus terang mak berkata mak tak pernah menjangka bahawa segmen ini akan mendapat sambutan menggalakkan sebegini rupa. Dan rasanya keyword bagi segmen ini juga telah berjaya menarik trafik ke blog anda insyaallah.  Kalau tak percaya cuba google keyword macam cantik je macam comel je dan lihat bermula dari page kedua onwards kebanyakkannya telah dipegang oleh peserta segmen ni hehehe.. Congrats guys!!! Semoga anda semua tak serik serik untuk menyertai segmen meroyan dari Mak Dara lagi ye.. Sayang korang ketat ketat...  Akhir kata dari mak dara " Majulah Meroyan Untuk Negara" muahaha. Ok apakata kita terjah satu persatu kesemua peserta di atas dan moh lihat posing posing mereka jom!!!!!!

P/S  buat blogger ABANG ENSEM.. Masih sudi ke untuk menyertai segmen meroyan mak dara ni hehe.. Walaupun penyertaan telah ditutup.. Tapi..  Adik punya pasal takde tarik tutup.. Bila bila free je boleh join ye itupun kalau sudi le hehe 


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK