Sunday, November 24, 2013

Header Mak Dara Bakal Berubah?

Nak tukor ke idok
Nak tukor ke idok
Nak tukor ke idok
Idok ke tukor?

Adoiii konpius bebenor mak dara ni hari ni.. Almaklumlah mood Mak Dara kan berpandukan kepada angin meroyan mak.. Kalau angin sepoi sepoi bahaso takpo la.. Entah nape lah pulop hari ni anginnya bertiup ala ala kencang sesangat.. Jadi tetibe nengok nyer header yang lama udah raso tak sior.. Rasa macam nak nukor header yer baru.. Hmmm... Kalau Mak tukor header yang mak pakai sekarang ni dengan gambor ni ok tak?

gambor kat tepi tingkap

Uishhh sekali pandang gambor mak kat tepi tingkap tu ghupe macam nak mulakan mesyuarat ahli tingkap le pulok kan.. tapi bila dah dua tiga kali pandang.. macammmmm.... 


Aah macam hantu kak limah pon ada kannnn... Hmmmm nampak sangat Mak Dara tengah boringggg sekarang kan hahahaha... Adoiiii...


Happy Birthday Blogger Farah Waheda Wahid

ALLAH selamatkan kamu...
ALLAH selamatkan kamu....
ALLAH selamatkan Ismet Ulam Raja Farah Waheda Wahid
ALLAH selamatkan kamu...


Hari ni merupakan harijadi blogger Farah Waheda Wahid pemilik blog BUBBLYNOTES yang ke 31 tahun!!!Dan yang pastinya adik ku yang gojesssss dan comel ini masih lagi mude belia gitew hehe..



Selamat harijadi buat Farahhhhhhh.. Farah memang antara my best blogger friend ever.. Dah anggap macam adik sendiri dah.. Adikku sorang ni sedang sarat mengandungkan anak sulungnya.. Fuhhhh tak sabar mak Dara nak terima anak buah! Tak sabar nak pergi melawat ketika baby dilahirkan nanti insyaa allah..

Buat Adik ku yang Gojess Farah..
Dengan ucapan

Semoga dikurniakan iman yang sempurna,
akhlak yang terpuji, 
pekerti yang mulia,
umur yang bermanafaat,
rezeki yang halal,
ilmu yang berguna,
jodoh yang membahagiakan,
anak yang soleh dan solehah
hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.

Jom kita ramai ramai terjah ke blog Farah Waheda Wahid dan ucapkan happy birthday kepada dia jommmm.. Klik di SINI http://www.bubblynotes.com/


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK