Monday, November 25, 2013

Pagi Yang Santai bersama Anak Anak & ASTRO ON THE GO

Di pagi yang hening.. terduduk ku di buaian sambil ku menghirup udara yang segar.. Angin sepoi sepoi bahasa membelai wajahku yang err... yang er.. yang err... tiba tiba suara suara menjerit mengganggu ku.. "MAMAAAAAAA!!!!!" Adoiii baru je nak layan perasaan pepagi buta ni dengan naik buai sensorang dah habis semua anak anak datang join dah tu ajak nengok cerita di Nickelodeon kat ipad dengan diorang.. Best juga layan menonton rancangan kegemaran anak anak di atas buai menerusi  ASTRO ON THE GO!

Mak Dara bersama anak anak bersama AOTG

AOTG Terbaekkkk!

Dengan AOTG kami sekeluarga dapat menonton cartoon kegemaran di saluran DisneyXD (Ch617). Memang seronok menonton dengan  ASTRO ON THE GO ni kerana kita boleh menonton rancangan TV kegemaran kita dimana mana dan pada bila masa saja! Pada ibu ibu terutamanya suri rumah tu moh le layan kerenah anak anak kita sambil sambil layan  ASTRO ON THE GO!

Dan lebih best tentang AOTG ini ialah bermula dari 1 November 2013 hingga 15 Feb, 2014, semua pelanggan Astro, akan layak untuk menonton saluran Astro Family HD Pack , saluran Astro Vinmeen HD, saluran Fox Family Movies serta One HD dalam kedua-dua HD dan SD tanpa kos tambahan. Bukan itu saja. Anda juga boleh menonton program kegemaran anda bila-bila masa dan di mana sahaja di Astro On-The-Go juga tanpa sebarang kos! Ya anda tidak tersilap baca.. "TANPA KOS TAMBAHAN"!

Untuk yang belum memiliki akaun AOTG boleh ke website mereka di http://my.astroonthego.com Untuk keterangan lanjut.


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK