Saturday, November 30, 2013

MIS CLAIRE Pakaian Untuk Berbadan Chomel

Assalam semua..


Memang seronok untuk shopping baju baju ni kan.. Tapi agak sukar bagi orang berbadan besar macam mak dara nak shopping baju di kebanyakkan pasaraya. Sebab kebanyakkannya pasaraya menjual baju yang ngam ngam dengan saiz patung di kedai mereka tu aje betul tak? Namun Industri fesyen kini semakin memahami kehendak penggemarnya tidak kira bagi yang bertubuh petit mahupun besar. Bagi mereka yang mempunyai saiz badan yang besar, jangan rasa rendah diri dan malu untuk bergaya.  Berita gembira untuk semua wanita yang berbadan CHOMEL dan ingin mengayakan pelbagai jenis fesyen anda boleh membeli pakaian bersaiz plus size di online shop MIS CLAIRE !!!






Teman Mak Dara Cynth Suet Mun  yang telah memperkenalkan Mak Dara dengan jenama MIS CLAIRE ini. Dan bila Mak Dara buka saja website online shop Mis Claire naik rambang mata Mak Dara untuk memilih baju bajunya.. Semua pakaian dari Mis Claire ini bukan saja cantik cantik.. Malah banyak fesyen fesyen terkini dan yang lebih membuatkan Mak Dara TERUJAAAA ialah harganya yang sangat berbaloi. Seriously BERBALOI!!!!! Dan apa lagi Mak Dara pun pilih le 2-3 helai baju dengan pantasss... Nak tengok baju mana yang mak dara pilih???


 

MELBY PAISLEY FISHTAIL TOP 


Dalam banyak banyak baju di website tu Mak Dara terpikat dengan dress MELBY PAISLEY FISHTAIL TOP .seriously beautiful.. Seriously harga berbaloiiiii!!! Yup memang puas hati punyalah.. Di http://www.misclaire.com/ terdapat banyakkk lagi pakaian untuk plus size.. 

Kalau tak percaya boleh ceck it out sendiri ye =) klik di SINI untuk ke blog MIS CLAIRE  ini ya. Jom shopingggg!!!


Selamat Hari Lahir Adik Ben Ashaari

As Salam.. Mak Dara ingin mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR kepada blogger hebat Adik Ben Ashaari.. hari ni umur beliau telah menjangkau 37 tahun.. Walaupun mak dara muda setahun dari beliau tapi mengikut pangkat mak yang dah beranak 4 ni maka mak selesa membahasakan diri mak sebagai akak hehe..



Mak Dara akui blog Mak Dara banyak mendapat bantuan dari blog Adik Ben.. Segmen segmennya merupakan satu batu lonjatan untuk blog picisan mak ni mengenali dan berkenalan dengan ramaiiiii blogger... Ben tidak pernah lokek ilmu dan juga tidak jemu membantu blogger blogger baru seperti Mak ni.. 

to Ben Ashaari.. I wanna thank you from the bottom of my heart.. U dont know how ur segment can touch people's heart.. really appreciate it .. Dan jutaan terima kasih atas sokongan Ben terhadap kerjaya akak sebagai penulis skrip. Dan terima kasih juga kerana membenarkan akak menggunakan nama Ben dan Qhalif dalam drama PUTERI SALAMIA tak lama dulu.. Dan lupa pulak akak nak beritahu yang akak gunakan nama Iman pulak dalam filem BUKIT BESI tu.. Harap harap Finas luluskanlah skrip filem ni . Kalau tak lulus tak dapatlah filem ni ditayangkan di pawagam nanti huhu... 


Happy Birthday Ben.. Teruskan memberi inspirasi kepada semua blogger ya...




THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK