Friday, December 6, 2013

MIS CLAIRE Online Shop Khas Untuk Pakaian Plus Size

Assalam semua..


Memang agak sukar bagi orang yang berbadan besar dan chomellll macam mak dara untuk shopping baju baju plus size ni. Namun akhirnya semuanya terjawab apabila teman Mak Dara Cynth Suet Mun memperkenalkan Mak Dara dengan jenama MIS CLAIRE ini. Difahamkan jenama Mis Claire ini juga amat amat sesuai juga untuk para muslimah. Sama ada anda mencari pakaian yang basic atau asas seperti legging, singlet, top warna biasa atau reka bentuk yang canggih bergaya seperti cetakan plussize Paisley, pakaian maxi renda, jubah atau denim plussize, Mis Claire adalah jawapannya. Mis Claire membawa anda koleksi besar untuk memilih yang terbaik dan terkini. Dari pakaian, blaus, singlet, legging, Peplum, jubah, Kaftan, Kardigan, blazer dan tali pinggang dari saiz XL, XXL, XXXL, XXXXL sehingga 8XL  (UK10-26).

Mendengar sahaja perkara itu Mak Dara terus menerjah ke website online shop Mis Claire naik rambang mata Mak Dara untuk memilih baju bajunya.. 



Semua pakaian dari Mis Claire ini bukan saja cantik cantik.. Malah banyak fesyen fesyen terkini dan yang lebih membuatkan Mak Dara TERUJAAAA ialah harganya yang sangat berbaloi. Seriously BERBALOI!!!!! Dan apa lagi Mak Dara pun pilih le 2-3 helai baju dengan pantasss... Nak tengok baju mana yang mak dara pilih???




LILY DENIM DRESS – LIGHT BLUE


LILY DENIM DRESS – LIGHT BLUE


Dalam banyak banyak baju di website tu Mak Dara terpikat dengan dress LILY DENIM DRESS – LIGHT BLUE .Seriously beautiful.. Seriously harga berbaloiiiii!!! Yup memang puas hati punyalah.. Di http://www.misclaire.com/ terdapat banyakkk lagi pakaian untuk plus size.. 

Kepada Cynth Suet Mun thank you sooo much kerana memperkenalkan jenama Mis Claire kepada Mak Dara . Kini untuk shoping baju baru plus size tidak menjadi masalah lagi.. So kepada anda semua yang bersaiz saiz ala comellll je macam Mak Dara ni hehehe boleh mencuba pakaian dari jenama MIS CLAIRE ini ye =) klik di SINI untuk ke blog MIS CLAIRE  ini ya. Jom shopingggg!!!


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK