Sunday, December 15, 2013

Selamat Pengantin Baru Tengku Zuhaidi dan Bib

As salam duhai teman.. Beberapa hari yang lalu Mak Dara dan keluarga telah balik Kampung Mak Dara di Kulim Kedah bagi menghadirkan diri ke majlis perkahwinan sepupu Mak Dara Tengku Zuhaidi bersama pasangannya Bib.. Wahhh dah lama benar tak balik kampung dan bertemu sanak saudara happyyyy dibuatnya.. Mai Mak Dara kongsi dengan hangpa semua gambaq gambaq Mak Dara na..

baru sampai dan semua kerusi meja dah pun di angkat huhu

"awatla hang lambat sampai" hahaha

Mak Dara dan sepupu Tengku Zuhaidi B. Tengku Saari

Memang seronok dapat menghadiri majlis perkahwinan sepupu Mak Dara ni.. Tapi sayangnyaaaa... Ada beberapa perkara yang tak dapat dielakkan dan membuatkan kami terpaksa bertolak lewat balik ke kampung.. Sudahnyaaaa... Mak Dara tiba dalam jam 6 petang dan bila kenduri dah pun habis... Sedih tauuu.. Namun yang paling best sepupu Mak Dara tunggu sampai Mak sampai dan tak tukaq baju pengantinnya.. Ya lah kami memang rapat dari kecik dan dah janji akan ke majlis ke kahwin masing masing.. Memang terharuu Mak Dara.

Ibu Mak Dara bersama anak buah kesayangnya :)

dari kiri adik pengantin Tengku Norsakinah, Pengantin perempuan Bib,
Kakak kpd Ibu Mak Dara Puan Zaharah, Ibu Mak Dara Puan Zaleha
dan pengantin perempuan Tengku Zuhaidi

Mak Dara bersama Tengku Adi dan Bib

Selamat pengantin baru buat sepupu Mak Dara Tengku Zuhaidi dan Bib.. Semoga perkahwinan kalian kekal ke anak cucu seterusnya ke Jannah insyaa Allah...


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK