Monday, December 16, 2013

AKU BLOGGER Lagu Khas Untuk Para Blogger

Haaaaaaaaaaa tiba tiba angin meroyan Mak Dara telah berderu kencangggggggggg pepagi ni .. Dan tiba tiba Mak Dara mendapat idea untuk menulis lirik lagu.. yup jangan tak tahu Mak Dara selain dari menulis skrip Mak Dara ada juga menulis lirik lirik lagu . Dan disebabkan adik Mak dara Adza Edie adalah komposer lagu maka mudah le bagi mak dara na tulis tulis lirik ni.. Dan dia akan composekan lagu yang sesuai bagi lirik yang Mak Dara tulis. Terbaru adik Mak dara tu dah mengcompose sebuha lagu untuk sountrack atau ost untuk drama bersiri bertajuk QARIN dan lagu itu bertajuk KASYAF yang telah dinyanyikan oleh Shazroul Fazli.. Kalau nak dengar lagu itu boleh la klik di SINI ye.. 

Dan kini Mak Dara dan Adza Edie bakal berkolabrasi untuk sebuah lagu baru khas untuk para blogger dan tajuk lagu adalah AKU BLOGGER.. Lirik dia ada mak dara buat sikit sikit.. Tapi rasanya masih banyak nak kena diperbetulkan dan ditambah.. Apa apapun moh baca dulu lirik yang mak dara tulis ini ye

AKU BLOGGER Bangun pagi gosok gigi 
lepas mandi buka pc Login blog cari idea tulis entry Entry panas entry basi Entry aku kau dan dia lagi dan lagi
Blog tempat ku ceritakan kisah sukaku Blog tempat ku luahkan amarahku Blog tempatku berikan pendapatku Blog tempat ku suratkan cintaku padamu
Ada blogger hebat ada blogger retis Ada blogger meroyan ada blogger kongsi ilmu Ada blogger hensem ada blogger ayu Ada blogger otai ada juga blogger baru Inilah aku.. Aku Blogger
Blogwalking tinggalkan jejak Join segmen dan GA harapkan tuah I Follow you You Follow Me I Komen You You Komen me Inilah aku.. Aku Blogger
Vlog, food blog, fashion blog , Gossip blog info blog personal blog Tidak sekali kali goblok
Trafik tinggi trafik rendah Ping sana ping sini Iklan sana iklan sini Inilah aku.. Aku Blogger
Setelah semua telah dipublish Masa untuk logout dan teruskan hidupku Sehingga bertemu di entry terbaru Inilah aku.. aku blogger

Ok inilah lirik yang mak dara dah tulis tu.. Amacam? Ok ke? huhuhu... Ni yang nak minta pendapatan anda ni.. err i mean pendapat anda semua.. Baca lirik di atas tu berkali kali dan berilah cadangan pada Mak dara.. Apa yang perlu ditambah, apa perlu dibuang atau apa yang perlu diperbaiki... bolehhhh??? pweaseeeeeeeee...




THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK