Saturday, December 21, 2013

Gym MIZFITS FITNESS - Gym Khas Untuk Wanita

Assalam duhai teman.. 

Rasanya rata rata semua dah tahu tentang niat Mak Dara serta sepupu Mak Dara Sarimah Zainul dan dan adik mak Adza Tuty untuk membuka sebuah gym khas untuk wanita kan .. Dan Gym kami ialah MIZFITS FITNESS . Gym kami bakal beroperasi di sebuah shoplot di Star Parck City sebagai lokasi perniagaan kami . 


Mizfits Fitness menawarkan tempat untuk bersenam di tempat yang sungguh feminin lagi selesa dengan alat alat khas untuk wanita . Beberapa kelas senaman seperti KELAS ZUMBA BASIC, KELAS ZUMBA SENTAO, KELAS CAYOTE dan juga KELAS YOGA disediakan . Kami juga menyediakan khidmat personal trainer . Surau juga disediakan bagi kegunaan mereka untuk solat.

Sekarang gym ini masih lagi dalam proses renovation tapi tak salah kalau mak dara nak promote pakej pakej membership yang ditawarkan di MIZFITS FITNESS kan kan kan . Manalah tahu kalau ada antara anda yang tengah mencari gym gym untuk join boleh consider gym kami ni ya.. Ok pakej yang ditawarkan oleh pihak kami adalah seperti yang tertera di bawah

Pakej Untuk  registration

1) RM 400 untuk 3 bulan membership (rm150 x3
bulan)
2) RM 360 untuk 6 bulan membership (rm130 x6bulan)
3) RM 300 
untuk 1 tahun membership (rm100x12bulan)

(Cara Bayaran boleh dibuat menggunakan cash atau credit card)

UNTUL WALK IN
1) RM10 untuk menggunakan kemudahan gym 
2)RM15 untuk menyertai kemudahan gym dan menyertai kelas senaman

Haaaa amacam dengan harga dan pakej yang kami sediakan.. Untuk yang nak cuba gym kami untuk 3 bulan saja anda perlu membayar sebanyak RM 400 ringgit untuk membership fee dan prosessing fee. Dan bayaran bulanan sebanyak RM150 sebulan. Dan pada yang nak ambil 6 bulan membership harganya dikurangkan dan anda hanya perlu bayar RM360 untuk membership fee dan prosessing fee dan bayaran bulanan diturunkan menjadi RM130 setahun. Tapi kalau anda nak lebih save kan duit better la pilih membership untuk setahun terus . Haa ni mak dara pun rekomenkan sangat sangat sangat.. Jika anda pilih untuk bersama Mizfit Fitness selama setahun maka anda hanya perlu bayar RM300  untuk membership fee dan prosessing fee dan yuran bulanan serendah RM100 sahaja.. Haaaaa berbaloi baloi kannnnnn...

Dan berita baik kepada 100 orang pertama yang mendaftar dengan kami. Kami akan memberikan anda T Shirt eksklusif MIZFITS FITNESS serta sebuah Tote bag eksklusif.. Jadiii apa tunggu lagi. Untuk mendaftar anda boleh PM Mak Dara di FB @ https://www.facebook.com/adzairdawati . Lets be fit and be Fabulous :)

#untuk keterangan lanjut sila klik di link ini 


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK