Monday, December 30, 2013

Vintage Eleven Private Villa Di Melaka

Beberapa minggu yang lalu Mak Dara bersama keluarga telah disponsor oleh sepupu Mak Dara Sarimah bercuti dan berholiday ke Melaka bersama keluarga mereka. Perghhhh memang seronok apabila keluarga Mak Dara dan keluara Sarimah bergabung meletop bercuti bersama sama.. Bertambah terujaaa apabila semuanya disponsor hehehehe... Di melaka Sarimah telah menmpah sebuah private Villa untuk kami semua bermalam. Dan private villa itu adalah di VINTAGE ELEVEN . Vintage Eleven terletak betul betul di Jonker Street . Sukar untuk Mak Dara mengambarkan keindahan dan kecantikkan villa ini. Jadi mari Mak Dara kongsikan gambar yang sempat Mak Dara snap di VINTAGE ELEVEN ini ya..

pintu masuk Vintage Eleven

Ruang tamu Vintage Eleven

Ruang tamu yang sangat selesa

Sebaik sahaja melangkah masuk ke dalam Villa Vintage Eleven ini kami terus terpaku melihat ruang tamunya yang sungguh glamour dan sungguh eksklusif ini. 

master bedroom di Vintage Eleven

memang besar dan sungguh eksklusif

dari tingkap bilik master bedroom ini boleh melihat
ke arah satu taman tergantung di bahagian belakang Villa

tingkas atas yang mempunyai dua bilik yang sangat besar

bahagian dapur terletak di tingkat atas Villa ini

bahagian dapur terletak di atas dari swiming pool di tingkat bawah

Jom tengok apa di tingkat bawah Villa ini


Di bahagian bawah terdapat private swiming pool & Jakuzi


Adza Kasih & Adza Isabella posing sakan hehe

di belakang swiming pool terdapat tangga
yang akan membawa ke taman tergantung

taman tergantung di Vintage Eleven


Haaaa memang cantekkkkk kannnn VINTAGE ELEVEN VILLA ni.. Memang speecless Mak Dara apabila disponsor untuk menginap di sini.. Dan bertambah speechless apabila mengetahui berapa kadar bayaran untuk tinggal sehari di sini.. Nasib baik kami di sponsor Sarimah hehe.. Tenkiuuu Che Mahhhhhhh... hehehe

inilah sepupu Mak Dara Sarimah yang telah sponsor percutian kami 
(hehe jangan marah ek Che Mah pic keluor kat blog ai heheheh)

Alang alang dah duduk di tempat yang sangat sangat cantik ni maka kami pun tak lepaskan peluang untuk buat sesi tangkap gambor beramai ramai di taman tergantung tu hehehe.. 


Adza Isabella & Adza Danina posing sakan hehe

Adza Kasih & Adza Danina

Adza Isabella pulak posing 

Alisya (anak sarimah) join posing sama 

anak buah Mak Dara Apple (nama manjanya ;) turut sama pose

Memang cantekkkk gila permandangan taman itu di waktu malam!!! Dan habis semua anak anak serta anak buah Mak dara suruh pose dan tangkap gambor .. Ye lah bukan senang nak datang ke mari lagi kan.. Alang alang dah ke sini kita gunakanlah semua kemudahan yang diberi sepenuhnya kannn hehehe.. 

dua keluarga bercuti bersama.. The best memory everrr!!!!

VINTAGE ELEVEN merupakan salah satu tempat percutian yang sangat terbaekkk pernah Mak dara pergi. Jutaan terima kasih kepada sepupu Mak Dara Sarimah yang sangat baik hati sponsor percutian kami ini.. Kalau boleh sponsor lah lagi hehehe.. Pada anda yang nak bercuti di sini atau nak tahu lebih lanjut tentang Villa Vintage Eleven ni boleh ke websitenya di sini ya.. http://vintageeleven.com.my/


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK