Friday, January 31, 2014

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda


Syukur alhamdullilah Mak Dara antara pemenang GA Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda yang dianjurkan oleh Blogger Mialiana . Dan hadiah telah selamat sampai ke rumah Mak Dara . Dan apalagi Mak Dara teruslah mencuba EPHYRA.. 

Tak kira remaja, tua atau muda jika bergelar wanita pasti akan menitik beratkan tentang kecantikkan dalaman dan juga luaran betul tak? Dan Mak Dara tak terkecuali dari golongan itu. Walaupun bukan nak cantik untuk tontonan ramai namun nak juga kelihatan cantik untuk suami kann.. Mak Dara telah menggunakan pelbagai jenis produk kecantikan sebelum ini yang jenis pil, jenis cream, jenis minum semuanya Mak Dara dah cuba namun kebanyakkannya tidak mendapat hasil yang memuaskan. Sehinggalah Mak Dara menggunakan produk EPHYRA ini....

EPHYRA adalah produk AWET MUDA ~ KOLAGEN + 8 ANTIOKSIDA terbaik. Kolagen untuk MEMPERBAHARUI, anti-oksida untuk MELINDUNGI.

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda


(mak dara nak feeling ala ala memey jap ahaks :)

KEISTIMEWAAN DAN KHASIAT EPHYRA

✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
✔ Menggunakan gabungan anti-oksidan terhebat didunia
✔ Merawat serta mencegat jerawat
✔ Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
✔ Mengecilkan liang roma
✔ Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
✔ ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
✔ Menghilangkan tompok hitam dan parut
✔ Kesan pencerahan yang menakjubkan
✔ Meningkatkan fungsi setiap sel & melambatkan proses penuaan
✔ Mencegah kerosakan KOLAGEN
✔ Meningkatkan daya ketahanan badan
✔ Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
✔ Melindungi daripada sinaran UA-B
✔ Menyembuhkan luka dan mencegah parut
✔ Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga


Setelah memakai produk Ephyra ni .. warna kulit muka mak dara nampak lebih sekata takde lah nampak satu bahagian putih satu bahagian agak gelap terutamanya di bahagian bawah mata.. Ephyra memang mampu untuk menghilangkan tompok hitam dan parut terutama parut jerawat.  Yaaa kalau dah nama perempuan tu memang tak boleh lari dari masalah jerawat kan.. Tambah tambah lagi bila tiba hari yang "tertentu tu". Ha tangan pun mula lah gatal nak picit picit jerawat tu kan dan akhirnya meninggalkan parut jerawat. Dan itulah yang berlaku pada Mak Dara namun setelah menggunakan EPHYRA alhamdullilah parut dan tompok hitam itu mulai pudar dan hilang. 


Dan ramai kawan dan saudara katakan yang  kulit Mak Dara sedikit cerah dari sebelumnya.. Ohhh memangggg berbaloi baloi pakai produk ni...Pada yang inginkan kulit yang putih , gebu dan flawless.. tak perlu lah nak jalani suntikan atau laser bagai.. Gunakan produk EPHYRA anda akan dapat hasil yang

14 comments:

  1. Replies
    1. Tenkiuuuuu Nur.. Jom cuba Elphyraaaaaa :)

      Delete
    2. insyaAllah. Jeles juga tengok orang lain cuba minuman ni :)

      Delete
    3. jom la cuba.. boleh kita berdua posing ala ala memey nnt hehehe

      Delete
  2. makin berserilah mak dara lepas ni..Azwar pun dah try ephyra :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe terima kasih.. Haaa Azwar dah cuba Ephyra ni.. macam mana ? Ada perubahan? mestii makin berseri seri skrg kan :)

      Delete
  3. Tahniah sis Adza , terserlah ala-ala memey disitu,satu lagi produk kesihatan/kosmetik yang berkesan,take noted. ephyra :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Nur.. hehehe nak juga feeling ala ala memey yg comey tu kan walaupun diri ini dah di ambang senja gitew hahahaha... :)

      Delete
  4. tak pernah try lagi guna ephyra

    ReplyDelete
  5. Saya pun suka ephyra..Memang berkesan. Satu keluarga terpikat.

    ReplyDelete
  6. wahhhh betol3.. mmg sgt berkesan kannnnnn :)

    ReplyDelete
  7. ephyra terbaik!hihi......akak sebut elphyra...tingat elfira loy da :-)

    ReplyDelete
  8. wah berseri2 akak..dah xde eyebag lagi...

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK