Monday, February 24, 2014

Mak Dara Di Harian Metro

As salam duhai teman.. Ingat tak beberapa hari yang lalu Mak ada ceritakan yang mak dara telah membuat sesi photografi bersama wartawan Harian Metro di entry Mak Dara, Mizfits Fitness di HARIAN METRO . Dan hari ini 24hb Feb maka artikel mengenai sesi photografi itu pun keluarlah di surat khabar Harian Metro itew.. huhuhuhu






Masyaallah terkedu Mak Dara dibuatnya.. Ye lah ingat kan hanya satu artikel kecil je tapi tup tup bila buka paper Oh Mak Gayah dua mukasurat besor.. Ohhh sungguh terharu hingga tergaru hehe. Artikel ini mengenai senaman menggunakan bola senaman dan kebaikan senaman bola kepada manusia.. Sambil sambil itu Mak Dara nak juga promote gym MizFits Fitness yang dimiliki bersama sepupu Mak Dara Sarimah Mohd Zainul tu.. 

Jutaan terima kasih kepada wartawan dan photographer dari Harian Metro terutama Cik Idayu kerana sudi featurekan Mak Dara di dalam artikel di Harian Metro.

Mak Dara bersama wartwan Harian Metro

Pada kawan kawan Mak yang belom dapatkan Harian Metro tu boleh la baca artikel mengenai senaman ini di Harian Metro online @ http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Manfaatbolasenaman/Article/index_html .

Kepada anda semua (wanita sahaja hehe) moh le melawat Mizfits Fitness yang terletak di Star Pack Point Danau Kota ni.. untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami di..

MizFits Fitness Facebook Fanpage
No Telefon MizFits Fitness
03-4144 2014
 
 



27 comments:

  1. salam mak dare...singgh sini bace entry...^_^...

    ReplyDelete
  2. wsalam ct.. selalulah jenguk mak di sini hehehehe

    ReplyDelete
  3. Nie rasa nak beli bola ini satu.. macam best je...

    ReplyDelete
  4. wow .. hebat mak dara masuk paper :) boleh cuba tu senaman bola ni mcm best ja

    ReplyDelete
  5. Ada bola, dah lama tak guna, nak guna balik nanti :)

    ReplyDelete
  6. kurus laa mak dara pasni, asek senam dgn bola jaa..hik!hik!

    ReplyDelete
  7. Tulah, td seimbas lalu ckp dlm hati, mcm kenal jer.. Bila baca mmg konpem, sahih.. Good job! Semoga sukses!

    http://miabahman.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. tahniah MD.. lepas ni nak try buat senaman tu (guna bola anak kejap)..

    ReplyDelete
  9. Ye..ke...bolehlh beli bola...perut pun mcm bola dh ni...

    ReplyDelete
  10. wah tahniah makdara!! retis uolsss :)

    ReplyDelete
  11. wahh .. makin fofular la MD Kkan? hehe. btw cantik re-brand blog mak..

    ReplyDelete
  12. ada baca semalam....bola nie mahal ler jugak ek...

    ReplyDelete
  13. Aina ni dok tenung sakan la sambil gosok mata berkali2. Ke mata ku sudah kerow...ahahhaa... Rupanya betul orangnya bukan pelanduk dua serupa...

    ReplyDelete
  14. mmg terpegun baca smlm
    tahniah Mak Dara

    ReplyDelete
  15. Wahh TERBAIK la.. Lepasni blh la cuba senaman bola pulak ya ...

    ReplyDelete
  16. wah...glemer..lagi sepuluh tahun saya plak la. target nak kuar paper jgak

    ReplyDelete
  17. wahh cepat keluar dah..congrats Kak Adza :)

    ReplyDelete
  18. boleh guna bola rupanya ehh..tapi tu la, kena rajin bersenam jgk jwbnya hehe nice sharing :)

    ReplyDelete
  19. Patut ler..mcm kenal je.. mcm cam jer.. rupanya mak dlm dlm metro..wau..tahniah..dah like page Mizfits fitness

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK