Friday, March 7, 2014

#SBB2014 MU TUNGGU AKU DATANG

LIP POK LIP POK Mata ni.. Tak mau dok katop lagi wat tak tauuuuuu...Amboiii haiii dah masuk pukui dua belaih dah tak boleh nak tidoq tidoq jugak pasai pa tak tauu.. Hmmmm Pasai apa lagi.. Pasai terover eksited pasai SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2014 aka  #SBB2014 anjuran Tuan Denaihati laaaaaa habaq maiiiii... Haaaa habeh keluaq bahasa kedah cheq habaq kat hangggg..  Haaa tu maknanya meroyan Mak Dara dah KRONIK hahahaha.. Sat naa anak anak mak nak pebetoi lidah sat bagi jadi baku balik hew hew hew...

Esok 8hb Mac 2014 adalah tarikh yang dinanti oleh lebih 300 blogger yang bakal berkampung di SALOMA BISTRO untuk menghadiri acara gilang gemilang  Sepetang Bersama Blogger 2014!!! Anda join tak?? Mak Dara serta somi , anak serta sepupu Mak iaitu Mak Lady dan anak anaknya Elia Jejari Runcing , Ameer dan ramai lagi akan turut memeriahkan acara ini.. Fuhhh dup dap dup dap rasa hati menanti esok..

Haa nak habaq mai.. Mak Dara sebenaqnya tak siappun baju ka apa untuk ke SBB ni almaklumlah somi mak kan sakit dah hampir 3 minggu dan asyik ulang alik klinik dan hospital memanjang.. Namun siang tadi sempat le beli baju untuk pegi sbb hehe.. Kemana lagi mak kalau tak ke ZAWARA Jalan Tar !!! 


Baju manakah yang Mak Dara pilih?? Tunggu esok yer hehe

Ok mengenai meja pulak Mak dara dan keluarga seramai 8 orang kami akan ditempatkan di meja no 27.. Perghhhh memang strategik habesss.. Betul betul depan entrance pintu masuk dewan...

Mak Dara bersama keluarga dan juga 2 orang blogger lain
iaitu Blogger Edwin Masripan dan Blogger Abrar Chek Teh di Meja 27


Part yang paling best selain duduk betul betul depan pintu entrance ialah amatttt berdekatan dengan meja buffet.. Ai likeee.. Hmmm nak kena bawak tupperware ni HAHAHAHAHAHA!!! 

Hmmm tahun lepas pada #SBB2013 Mak Dara ada menang IPAD MINI dalam cabutan bertuah.. Dan juga diinterview oleh wartawan RTM. Tahun ni harap harap dapatla bawak balik hadiah jugak tapi part interview tu takmolah cheq shy shy cat hehe..
diterjah wartawan RTM haha

Menang ipad mini!!

Fuhh tak boleh jadi ni.. Makin teruja pulak dibuatnya bila fikirkan semua kenangan manis di SBB2013 yang lalu.. Hmmm nak kena tidoq jugak la anak anak oi.. Kalau tak esok terlelap dan terlepas pulak nak pi SBB2014.. Ok selamat malam .. good night.. jumpa esok naaaaaaa....#SBB2014 MU TUNGGU AKU DATANG.  Assalammualaikum.. 



15 comments:

  1. jumpaaaaaa esok mak daraa :) amal mejaa 7 depan stage hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh depan stage.. boleh naik menanyi selagu esok hehehe.. jumpa esokkkk

      Delete
  2. akak menang ipad mini sebelum ni.. hehehe.. jeles..

    mau selfi lah esok.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. alhamdullilah... harap2 tahun ni menang le lagi hehehe.. Haaa selfie byk byk tau.. akk pun nak join selfie jugak esok boleh hehehe

      Delete
  3. kite x dpt pi la MD
    jauh sgt huhu
    btw have fun ye esok :)

    ReplyDelete
  4. Waahhh.. Kim salam ngn blogger2 lain ye.. x dapat datang.. :(

    ReplyDelete
  5. Gojesss sangat ni... jumpa esok ya...

    ReplyDelete
  6. wah seronoknyaaa!!! nanti jangan lupa update ya^^

    ReplyDelete
  7. Wah bestnye mak....tlmbt nk join aritu....
    Kalau mak free blhlah cuci2 mata kt butik online js ye...
    http://butikleesha.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum MD...macam mana keadaa kat SBB2014 tadi...tak sabar nak baca entri mengenai SBB2014 dari MD...

    ReplyDelete
  9. Lama nya..... saya tak menjengah sini... huhu... terima kasih sudi bertegur sapa ngan saya tadi. Senegeri sekapai ghopanya kita na... Patutlah ghasi... Seronok cek jumpa Pn. Adza Irdawati tadi

    ReplyDelete
  10. k.ida.. makin kurus la...!!! jeles i tau..hihihi

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK