Monday, March 3, 2014

Segmen "Tak Kenal Maka Tak Blogwalking"


Perghhh lama jugakan Mak dara tak buat Giveaway ka.. Contest ka.. Apa apakaaa... Asyik asyik dok update entry pasal Mak Dara dan keluarga.. Takut pulak ada yang muntah pink nanti asyik asyik perihal diri sendiri.. Haaa maka hari ni Mak Dara rasa nak bikit satu segmen simple.. sesimple simplenya.. Segmen ni untuk semua kaki blogwalking sekalian.. 

  1. Letak Tajuk : "Tak Kenal Maka Tak Blogwalking" 
  2. Letak header baru Mak Dara di atas..dan linkkan ke entri ini.
  3. Tulis le apa apa yang patut . Salam perkenalan kepada bakal blogwalker yang akan menyinggah ke blog anda ke , mengenai blog ke.. hentam saja.. Tapi sesimple mungkin.. (dah segmen simple kannn hehe)
  4. Setelah selesai tinggalkan link kat ruangan komen ini 
Tutup , jam 10 malam ni . Harap maaf segmen kali ini tiada penyenaraian blog yer .. Almaklumlah segmen yang simple ala ala koboi .. Lagipun hari ni Mak terpaksa teman somi mak ke hospital takut tak sempat nak buat list peserta.. Maka nanti Korang kena scroll la ke ruang komen ni.. Kalau nak orang berminat dan terpanggil untuk ke blog anda tulis la sedikit mukadimah yang menariks tertariks bersama sama dengan url link entry ni . Jadi apa tunggu lagi jom blogwalking ramai ramai...


51 comments:

  1. sempat nnt sy wat naa mak...kepala penin, xleh nak konsentret..hehehe..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mak dara...mama dtg menjoinkn diri...semoga suami mak dara cepat sembuh yer..:)

    http://maszull.blogspot.com/2014/03/segmen-tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. saya join segmen ni :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. In Shaa Allah kakakku yang gojes, nanti dah settle dengan Pink Panther adikmu ini datang kembali...

    ReplyDelete
  5. joined,
    http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. Syira join ^_^

    Syira tulis tentang diri sendiri, hal sosial dan persekitaran + perspektif Islam,
    fashion, resepi, tips blogging and giveaway..

    Jom singgah !
    http://syiralokman.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. saya join!
    http://celotehfarishah.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. Farah join mak.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  9. http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    sy join jugak... thanks yea

    ReplyDelete
  10. saya join..jom BW
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  11. wewettt

    zam join gak

    http://zamani84.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  12. saya join!

    http://www.syuhada1981.com/2014/03/segmen-tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Mak Dara...
    Semoga sihat sejahtera selalu...
    Saya join yer...

    http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  14. Dah lama tak join apa2 contest/segmen. Ni baru nak join balik...

    http://sophieisa.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  15. Join cepat-cepat...

    http://cikpuanjiyah.blogspot.com/2014/03/segmen-tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  16. saya join yea.......
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  17. joinnn

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking_3.html

    ReplyDelete
  18. salam kenal mak dara c:

    http://dhiadirham.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  19. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/03/segmen-tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    saya join sama.. :)

    ReplyDelete
  20. Salam Kenal Mak Dara :)

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  21. saya ikut sama malu juga nak intro sebab masih baru dalam dunia blogging :P

    http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  22. http://www.bicaramakdara.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  23. unik nama segmen ni mak dara..hihi.. slm kenal.. deqla dah lama sebnrnya follow sini tp slama ni x berksmptn nk blogwalking sini sbb blog yg menggunakan url domain kena blocked kat opis..tp skrg, alhamdulillah.. dah boleh blogwalking.. oh ye, kalo smpt deqla join ye.. apapun in shaa Allah deqla singgah sini lagi... :)

    ReplyDelete
  24. Lea join jugak.. :)

    http://sotskirt.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  25. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  26. Alamak, sempat ke saya nak join ni..skrg outstation...apa-pun selamat bersegmen untuk semua.

    ReplyDelete
  27. saya join jugak mak dara

    http://eelleebeautyhealth.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum..salam perkenalan..

    Thanks mak dara dgn contest simple tapi menarik ni..saya antara yang active blogwalking sebelum ada blog lagi..suka sgt jenguk blog mak dara..simple & natural..

    jemput ke blog saya..

    http://www.healthyvitagarden.com/2014/03/segmen-tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  29. Saya join sis ;)

    http://sayaanakmamaabah.blogspot.com/2014/03/segmen-tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  30. saya join sama
    http://kecekkira.blogspot.com/2014/03/segmen-tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  31. saya pun join jugak.. hehe :)

    http://princessislam98.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking-ni-la_3.html

    ReplyDelete
  32. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  33. btw, cantik mak dara punya header.. hee :)

    ReplyDelete
  34. last minute...saya join ler ye. salam 1Malaysia...and gud luck
    http://kenny977.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  35. Kita join sekali Mak Dara..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  36. Saya join juga:

    http://cahayamata123.blogspot.com/2014/03/segmen-tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    Jemput blogwalking ke blog Kak Aina ye!

    ReplyDelete
  37. da join ...

    http://veesandy.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  38. Joined :)
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  39. saya singgah. tak sempat nak join. btw kalau kelapangan singgah la blog sy. :)

    http://milopurple.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. ops, dah tamat dah.. tak sempat nak join.. baru berkesempatan singgah sini....

    ReplyDelete
  41. Jangan lupa terjah blog ini ye : sumber perkongsin ilmu
    http://kainkapanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. ala dh lewat laa... terlambat pulak...
    SY FOLOW AKAK..
    ~> http://mie-cyber.blogspot.com/
    ~> http://mie-jf-video.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. Mak dara...mak dara...mak dara....tunggu Umi Qi plissssssss.... #jalanterkedekkedekcarimakdara hahhahaha
    Ni haa Umi Qi baru mai nak kenai ngan mak dara dan semua seangkatan...
    Umi Qi dah follow mak dara...
    Jom yang lain kawna ngan Umi Qi...
    Click Sini http://heartstoryteller.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. alamak dah terlepas pulak....
    well semoga kesihatan suami mak dara segera pulih ...

    ReplyDelete
  45. saya join segmen ni. dah published malam semalam, tapi terlupa tinggalkan link. huhuhu. harap MD sudi terima :)
    http://suriaqistina.blogspot.com/2014/03/segmen-tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  46. terlepas pulak.. ada lain kali x??

    ReplyDelete
  47. Salam Maghrib MD,
    Semoga MD sentiasa sihat ~_^

    Zie join
    http://maszie.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  48. saya tak sempat join insyallah lain masa jika di izinkan

    ReplyDelete
  49. nak join.. tapi dah terlepas.. huhu.. lain kali yek..

    ReplyDelete
  50. jemput...singgah..http://orlyloveshop.blogspot.com/2014/03/siapa-berani-untuk-make-over-orlylove.html

    ReplyDelete
  51. jemput singgah sini jg even saya tak brapa famous..heheheh...

    http://cecitercykit.blogspot.com/

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK