Tuesday, April 29, 2014

D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY

INI ADALAH STICKY POST. SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK 
KE ENTRY TERBARU DARI MAK DARA YA =)

Assalam duhai teman.. Pernah dengar tentang senaman Zumba? Zumba merupakan gabungan tarian, senaman aerobik dalam bentuk tarian hiphop, soca, samba, salsa, merengue, mambo dan juga tarian Bollywood serta gelek. Senaman ini telah terbukti memberi kebaikan kepada kesihatan organ kardiovaskular, menurunkan berat badan, melegakan tekanan dan meningkatkan keyakinan diri.

Ok di sini Mak dara nak war warkan pada anda tentang satu event bertemakan senaman ZUMBA iaitu event D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY . Event ini bakal mengumpulkan seramai 200 peserta yang meminati senaman ZUMBA. Acara ini adalah anjuran adik Mak dara sendiri iaitu ADZA TUTY dari D'ADZA FITNESS (M) SDN BHD) .


Detail mengenai D'ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY

Tarikh : 11TH MAY 2014 
Masa   : 11.00am – 3.00pm
Lokasi : Dewan serbaguna cempaka, ampang jaya



ATURCARA MAJLIS

* 11:00am : Pendaftaran peserta /Registration
* 11.45am : Bacaan doa 
* 12.00Pm : ZUMBA KIDS oleh ZIN ELLA (RM10 only for 7-11yrs kids) 
* 12.30pm : Persembahan oleh artis ALFIE ALWI(TIGA)
* 12.45pm : Cabutan bertuah / lucky draw
* 1.00 pm  : ZUMBA FITNESS oleh ZIN D'ADZA RINA juga menampilkan tetamu   khas penyanyi itu daripada ahli-ahli D'ADZA BAND  ☆Tuty d'adza band ☆Shazroul d'adza band ☆E-one d'adza band

1.45pm   : Cabutan bertuah / lucky draw
* 2.00 pm  : ZUMBA GOLD oleh ZIN JLO 
* 2.30pm   : permainan/ games dan sesi fotografi bersama semua peserta, para  zin, crews dan tetamu VIP termasuk Blogger jemputan.


HARGA TIKET

Peserta : Dibuka kepada orang awam/ orang ramai
Pre-Register : RM40.00
Register at the Door : RM50.00

Bayaran boleh dibuat melalui bank in ke acc seperti dibawah:
●Adza tutyrianti bt adenan
●0142335336
●Cimb bank 14760001625205 
●Maybank ( 112259114990 )
●dadzafitness@yahoo.com 
(sila hantarkan slip bayaran/bank in)

Pada yang ada business dan mahu berniaga di event ni kami ada menyediakan tapak perniagaan untuk anda. RM 50 untuk satu tapak jualan.
Contact Adza Tuty at 0142335336 untuk RSVP!!!!

{ Buah tangan untuk para peserta}
- 200 pax goodies bag : free mineral + tidbits+ goodies 

{Hadiah Cabutan Bertuah }
*hampers 
*barangan elektrik

*1 buah Telefon Bimbit Lenovo
*1 pakej penginapan TM RESORT PD 2 hari 1 malam 

*1 pakej penginapan TM RESORT FRASER HILL 
2 hari 1 malam 

Haaa memang padat acara D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY ni kan.. Dah hadiah cabutan bertuahnya pun hebat kannnn.. Jadi jomlah sertai D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY!!! untuk keterangan lanjut boleh hubungi:

(ADZA TUTYRIANTI)
0142335336
call/sms/whatsapp

(DZULLIDAIN RAZALI
010-434 7810
call/sms/whatsapp
FB PAGE 


D'ADZA FITNESS Social Media
●D ADZA FITNESS INSTAGRAM http://i.instagram.com/dadzafitness/
●D ADZA FITNESS FB FANPAGE https://m.facebook.com/dadzafitness/
●D ADZA FITNESS BLOG http://dadzafitness.blogspot.com/


JOM ZUMBA!!!!!!!!!!!


13 comments:

  1. wah berzumba sakan ni..suka tgk orang berzumba..memang fitness memasing tapi tak pandai nak berzumba lak..kat rumah bolehlah..kat luar segan..hihihi

    ReplyDelete
  2. comel, ok zumba nih! 'pose.. shaking3..!!' eceh!

    ReplyDelete
  3. Woot..woot..tumpang singgah.. ;)

    serius teringin nak join zumba ni tapi tempat saya takde..sobs..sobs..='(

    #misiblogwalkingkakmialiana#

    ReplyDelete
    Replies
    1. adik tinggal area mn.. kalau dkt blh dtg join kannn

      Delete
  4. Macam best je.. Macam syok je..

    ReplyDelete
  5. jom berzumba.... entri pun ema dah siapkan sis http://emarieys.com/lets-zumba-zumba-zumba/ ..macam dah ak sabar jer...ahaks.

    ReplyDelete
  6. Syoknyer... kalaua da geng and dekat ngans aya, leh gak menceburkan diri hehehe... salu tgk je org sakan enjoy zumba..

    ReplyDelete
  7. Salam kenal
    apakah dibolehkan menggabungkan antara senam zuba dan senam aerobik untuk bertujuan menurunkan berat badan secara cepat? menurut Sis baju senam wanita berkualitas dengan bahan apa yang nyaman dipakek senam zumba?

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK