Wednesday, April 23, 2014

Jemputan Ke Melaka

As salam duhai teman.. How are you today.. Hope you're doin fine insyaallah... Bagi Mak Dara.. Hmmmm... Memang sejak kebelakangan ni Mak Dara mengalami sedikit rasa down.. Banyak masalah yang bermain di kepala Mak Dara ni.. Syukur alhamdullilah.. bila tiba tiba terbuka email dan menerima satu berita gembira..


Sebuah hotel ingin menaja penginapan buat Mak Dara . Dengan syarat mak cuma perlu review hotel itu di blog Mak.. Ohh kerja enteng tu Pak.. Emm.. Sorry nama hotel belum boleh reveal lagi sebab mak belum beri kata putus.. Tapi... Fuhh macam tak percaya aje dibuatnya.. mak Dara dah pun pergi google hotel yang dimaksudkan itu dan... review review yang diberikan oleh Trip Advisor memang amat amat memberangsangkan!

Hmmmm macam tau tau aje hotel ni yang Mak Dara really need a holiday!! Ehemmm macam nak jadi je ni.. Macam nak pegi je ni.. Apa apapun kena tunggu somi mak sihat dulu.. Bila dah sihat sikit barulah seronok nak berholiday bersama keluarga ni kan.. Ohh syukur alhamdullilah rezeki anak anak...

Life As A Blogger Is Super Awesome!!!


18 comments:

  1. rejeki dtg tanpa diduga..
    hope MD accept lah invitation tu.. ;-)

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH mAK dARA....Apa ler nama hotel tu yea...kat Melaka sekarang banyak hotel yang baru naik......

    ReplyDelete
  3. Tahniah..smoga holiday smbil mmpromote hotel tu akn hlglan stress sis..

    ReplyDelete
  4. Tahniah..smoga holiday smbil mmpromote hotel tu akn hlglan stress sis..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam singgah sini MD...wahhh...tahniah yer MD...bestnyer..

    ReplyDelete
  6. wuyooo untung ooooo ade org nak taja.sy entah bile la ekeke ;p

    ReplyDelete
  7. Tahniah Mak Dara..jangan ditolak...sambil review sambil berholiday nanti.

    ReplyDelete
  8. amboiii.. jeles nya sayaa... nak teman sekaki ke kak? hahaa...

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK